Τα νέα ασύρματα ακουστικά Louis Vuitton x Master & Dynamic

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφτασε η ώρα που τα ασύρματα ακουστικά προσδίδουν στυλ όπως ένα ρολόι ή ένα πορτοφόλι. Και αν ψάχνετε κάτι πέρα ​​από τα Apple AirPods για να μπείτε στα εδάφη των rockstars, τα ακουστικά απο την νέα συνεργασία Louis Vuitton x Master & Dynamic παρέχουν εξαιρετικό ήχο και διαθέτουν το μονόγραμμα της υπογραφής του οίκου L.V.

Διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, ενώ τα ακουστικά φέρουν ένα περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PVD και μια θήκη φόρτισης που καλύπτεται από κρύσταλλο από ζαφείρι, η οποία διατίθεται είτε σε γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα είτε σε μαύρο PVD, ανάλογα με την χρωματική επιλογή σας. Με μπαταρία, με 3,5 ώρες φόρτισης + 10 επιπλέον ώρες μέσω της θήκης.

Τα κλασικά Master & Dynamic ασύρματα ακουστικά είναι διαθέσιμα τώρα για $295 αλλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την κυκλοφορία ή την τιμή για την νέα συνεργασία. Οι φήμες λένε για $995, ή για $700, αλλά στοιχηματίζουμε ότι θα καταλήξουν να κοστίζουν λιγότερο. Άλλωστε, τα United Arrows & Sons x Master & Dynamic ακουστικά που κυκλοφόρησαν το 2016, τα οποία ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι, κόστιζαν μόνο $550.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.