Τα ακουστικά της Bang & Olufsen στο αγωνιστικό χρώμα της Βρετανίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα ασύρματα ακουστικά Beoplay E8 της πολυτελούς μάρκας εμπνεύστηκαν από το διεθνές αγωνιστικό χρώμα της Βρετανίας.

Υπάρχουν λίγα χρώματα τόσο εικονικά όσο το βρετανικό αγωνιστικό πράσινο. Τώρα, η Bang & Olufsen βγάζει το χρώμα από την αγωνιστική πίστα και το οδηγεί στον κόσμο του στυλ και των αξεσουάρ.

Με εξαιρετικό ήχο, διαισθητικό κοντρόλ αφής, φόρτιση χωρίς καλώδια και τέλεια εφαρμογή, τα ασύρματα ακουστικά Beoplay E8 της φίρμας είναι ένα κομμάτι τεχνολογίας που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι. Και αυτή η νέα ειδική έκδοση, Beoplay E8 Racing Green, είναι εμπνευσμένη από το διεθνές χρώμα της Βρετανίας.

Φτιαγμένα από τους κορυφαίους μηχανικούς ήχου της Bang & Olufsen για μια αυθεντική και ισχυρή εμπειρία, τα ακουστικά E8 είναι εξίσου καινοτόμα, εντυπωσιακά και δυναμικά όπως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που φέρουν επίσης το χρώμα του βρετανικού αγωνιστικού πράσινου.

Είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία που περιλαμβάνει επεξεργαστή ψηφιακού σήματος. Και για τα μπάσα που ανταγωνίζονται το ισχυρότερο αγωνιστικό αυτοκίνητο, μια επιλογή από πέντε διαφορετικά μεγέθη ακουστικών για να εξασφαλίσουν σωστή εφαρμογή στο αυτί για μια βέλτιστη εμπειρία ακρόασης.

Κάτω από την εντυπωσιακή πράσινη επίστρωση, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη της ποιότητας κατασκευής είναι απλά και αληθινά, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος προσεκτικά επιλεγμένου για άνεση, εφαρμογή και στυλ.

Η ποιότητα της δεξιοτεχνίας είναι απόλυτη. Όλα τα υλικά είναι αυθεντικά και μακράς διαρκείας – και στο περίβλημα του Beoplay E8 Racing Green, ένας δακτύλιος από ανοδιωμένο αλουμίνιο περιβάλλει το χαραγμένο με λέιζερ λογότυπο. Αλλά η αγαπημένη μας λειτουργία είναι η λειτουργία Transparency, όπου μπορείτε να αφήσετε τον πραγματικό κόσμο να ακούγεται μέσα από τα ακουστικά σας χωρίς να τα βγάλετε – ιδανικό για να περάσετε από το δρόμο, να συνομιλήσετε ή ακόμα και να παρακολουθήσετε μια κούρσα …

Περισσότερες πηροφορίες εδώ.

Share.

Comments are closed.