Στο κυνήγι των Μπόνι και Κλάιντ οι Κέβιν Κόστνερ και Γούντι Χάρελσον

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Hollywood αγαπά έναν καλό αντι-ήρωα και, πολλές φορές, οι ταινίες για την Μπόνι Πάρκερ και τον Κλάιντ Μπάροου, το διασημότερο ζευγάρι εγκληματιών της ιστορίας, τείνουν να γοητεύουν το κοινό. Το Highwaymen δεν είναι αυτός ο τύπος ταινίας. Αντίθετα, οι ακροατές ακολουθούν δύο πρώην Texas Rangers, οι έκαναν ότι δεν μπόρεσε να κάνει το FBI και μια στρατιά αστυνομικών – να φέρουν τους εγκληματίες στη δικαιοσύνη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους παίζουν οι Κέβιν Κόστνερ και Γούντι Χάρελσον.

Στο πρώτο τρέιλερ για την ταινία του Netflix, οι Μπόνι και Κλάιντ γίνονται πρωτοσέλιδα έχοντας διαπράξει αρκετές ένοπλες ληστείες αλλά και δολοφονίες. Δύο πρώην αστυνομικοί από το Τέξας, ο Frank Hamer (Κόστνερ) και ο Maney Gault (Χάρελσον) πρέπει να βασιστούν στα ένστικτά τους και στις παλιές τους δεξιότητες για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, να δηλαδή πιάσουν το εγκληματικό ντουέτο. Τελικά τα κατάφεραν το 1934.

Η ταινία The Highwaymen , η οποία προέρχεται από τον σκηνοθέτη John Lee Hancock (The Blind Side), έρχεται στο Netflix στις 29 Μαρτίου 2019.

Share.

Comments are closed.