“Σκουώτ”: Η άσκηση που (όλοι μισούν) θα αλλάξει την εικόνα σας σε ελάχιστο διάστημα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εδώ και αρκετούς μήνες οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε τρόπους να περάσουμε την ώρα μας, και τελικά καταλήγουμε με ένα σακουλάκι τσιπς στον καναπέ, βλέποντας μία σειρά ή κάποια ταινία.

Σίγουρα η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, και είναι κατανοητό, ωστόσο η λύση δεν βρίσκεται στο φαγητό, αλλά στην άσκηση. Και ποια είναι αυτή; Φυσικά το σκουώτ (squat) ή αλλιώς “βαθύ κάθισμα”, η οποία είναι η πιο πλήρης και αποτελεσματική άσκηση για την μεταμόρφωση του σώματος σας. Είναι η άσκηση που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βάλετε μυς στα πόδια και στους γλουτούς σας, αλλά θα αλλάξει και την σας σωματική εικόνα.

Αν λοιπόν θέλετε μεγάλο και ανοικτό στήθος, φαρδιούς και γεμάτους ώμους, δυνατούς κοιλιακούς και ραχιαίους, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι σκουώτ, καθώς είναι μια καταπληκτική και πλήρης άσκηση στην εκτέλεση της οποίας συμμετέχουν περισσότεροι από 250 μυς!

Το σκουώτ θα πρέπει να γίνει η κύρια άσκηση σας σε κάθε προπονητικό πρόγραμμα. Όποιος από εσάς είναι πολύ αδύνατος, μπορεί να βασιστεί στο σκουώτ και δε θα χάσει.

Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να ξεκινήσετε το σκουώτ με πιο ήπιες και προσιτές προασκήσεις, όπως: Hindu squats, Chinese squats, Bulgarian squats, Box squats, T- squats, Y – squats, Prisoner squats.

Σίγουρα στην αρχή θα μισήσετε το σκουώτ (όλοι το μισούν). Στη συνέχεια, όμως, και αφού δείτε τα αποτελέσματα, πιστέψτε μας, θα εθιστείτε.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Hindu squat


Chinese squat


Bulgarian squat


Box squat


T – squat


Y – squat


Prisoner squat


Διαβάστε επίσης: FightCamp: Το προσωπικό σας γυμναστήριο για μποξ

Share.

Comments are closed.