Σάρον Στόουν και Λίαμ Νίσον ζητούν την επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο Χόλιγουντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λίαμ Νίσον και η Σάρον Στόουν είναι μεταξύ των ηθοποιών που εξέφρασαν την υποστήριξη τους για την επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο Χόλιγουντ. Τα σχόλιά τους έρχονται μετά από νέες κατηγορίες εναντίον του Σπέισι στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ “Spacey Unmasked”.

“Ο Κέβιν είναι καλός άνθρωπος, άνθρωπος με χαρακτήρα”, είπε ο Νίσον στην The Telegraph, προσθέτοντας ότι ήταν “λυπήθηκε βαθιά” όταν έμαθε για τις νέες κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού της σειράς “House of Cards”.

“Είναι ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες μας στο θέατρο και στην κάμερα. Προσωπικά μιλώντας, ο κλάδος μας τον χρειάζεται και του λείπει πολύ”, συνέχισε ο Νίσον.

“Ανυπομονώ να δω τον Κέβιν να εργάζεται ξανά. Είναι ιδιοφυΐα. Είναι τόσο κομψός και διασκεδαστικός, γενναιόδωρος και ξέρει περισσότερα για την τέχνη μας από ό,τι οι περισσότεροι από εμάς”, δήλωσε από την μεριά της η Σάρον Στόουν στην The Telegraph η Σάρον Στόουν.

Άλοι ηθοποιοί που στάθηκαν στο πλευρό του Σπέισι ήταν ο Στίβεν Φράι, ο οποίος επέκρινε το ντοκιμαντέρ, λέγοντας: “Να συνεχίσουμε να παρενοχλούμε και να κυνηγάμε τον [Σπέισι], να αφιερώνουμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ σε κατηγορίες που απλά δεν ισοδυναμούν με εγκλήματα… πώς μπορεί αυτό να θεωρηθεί και δικαιολογημένο;”, αλλά και ο Μάρεϊ Έιμπραχαμ, ο οποίος είπε ότι “εγγυάται για τον [Σπέισι] κατηγορηματικά”, προσθέτοντας, “Ποιοι είναι αυτοί οι γύπες που επιτίθενται σε έναν άνθρωπο που έχει αποδεχθεί δημόσια την ευθύνη του για συγκεκριμένη συμπεριφορά, σε αντίθεση με πολλούς άλλους;… Είναι καλός άνθρωπος, στέκομαι μαζί του και όποιος είναι αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”.

Ο Σπέισι δεν έχει εργαστεί στο Χόλιγουντ από τότε που αρκετοί άντρες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Το 2022, ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης έκρινε ότι δεν ήταν υπεύθυνος για την επίθεση κατά του ηθοποιού Άντονι Ραπ και το περασμένο καλοκαίρι αθωώθηκε από εννέα κατηγορίες εναντίον του στο Λονδίνο. Αρκετές άλλες αγωγές έχουν επίσης απορριφθεί, ενώ ο ηθοποιός έχει αρνηθεί όλους τους ισχυρισμούς. Αυτόν τον μήνα, ωστόσο, άλλοι 10 άνδρες εμφανίστηκαν με νέες καταγγελίες εναντίον του Σπέισι στο ντοκιμαντέρ δύο μερών του Channel 4.

Από την πλευρά του ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός έγραψε στο Χ: “Δεν θα κάτσω άπραγος στην επίθεση του μονόπλευρου ‘ντοκιμαντέρ’ ενός ετοιμοθάνατου δικτύου στην απεγνωσμένη προσπάθειά του για τηλεθέαση”, κατηγορώντας τους παραγωγούς ότι δεν του έδωσαν την ευκαιρία να απαντήσει.

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter


Διαβάστε επίσης: Κέβιν Σπέισι: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού

Share.

Comments are closed.