Ρίξτε μια ματιά στις νέες πολυτελείς κατοικίες της Bugatti στο Ντουμπάι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Buggati αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Aston Martin και της Bentley στο real estate, αποκαλύπτοντας τις πολυτελείς κατοικίες Bugatti που έγινα σε συνεργασία με την Binghatti Properties -κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία ακινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τοποθετημένο στην καρδιά του Business Bay του Ντουμπάι, το συλλογικό project αντανακλά την πλούσια ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας και μιμείται μια φουτουριστική όαση. Θα είναι ένας υπερσύγχρονος ουρανοξύστης 42 ορόφων με ρέουσες καμπύλες, ο οποίος θα συμπληρώνει το πολυσύχναστο τοπίο του Ντουμπάι.

Ο ουρανοξύστης θα αποτελείται από 171 κατά παραγγελία κατοικίες που ονομάζονται Riviera Mansions, και 11 ρετιρέ Sky Mansion εξοπλισμένα με διατάξεις ειδικά για τον πελάτη. Σύμφωνα με την Binghatti Properties, η μορφή του κτιρίου και οι εσωτερικοί του χώροι θα αντλούν την έμπνευσή τους από τη γενικότερη αισθητική της Bugatti και κάθε ένα από τα διαμερίσματα του ουρανοξύστη θα έχει το δικό του μοναδικό σχήμα με πρόσβαση σε ένα κυρτό μπαλκόνι και ιδιωτική πισίνα.

Το πολυτελές στυλ της Bugatti θα αντικατοπτρίζεται σε κάθε γωνιά, μεταφέροντας τους ιδιοκτήτες στη Γαλλική Ριβιέρα. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή κυριαρχούν σε κάθε σπίτι, ενώ τα μαρμάρινα και ανοιχτόχρωμα ξύλινα ντεκόρ προσφέρουν φως και αντίθεση. Το κτίριο θα διαθέτει τη δική του παραλία, ιδιωτική πισίνα, σπα, γυμναστήριο και ιδιωτικό κλαμπ μελών, μεταξύ άλλων. Δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων θα είναι επίσης διαθέσιμοι για όλους τους κατοίκους, συνοδευόμενοι από υπηρεσίες σοφέρ και θυρωρού.

Ρίξτε μια ματιά στις νέες κατοικίες της Bugatti στο Ντουμπάι παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Μέσα στον ουρανοξύστη των 66 ορόφων της Aston Martin στο Μαϊάμι

Share.

Comments are closed.