Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν εργάζονται πάνω σε μια νέα ταινία χωρίς υπερήρωες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ η ταινία “Deadpool & Wolverine” αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, ο επικεφαλής του franchise, Ράιαν Ρέινολντς, αποκάλυψε ότι αυτός και ο συμπρωταγωνιστής του, Χιου Τζάκμαν, εργάζονται ήδη πάνω σε μία νέα ταινία.

Σε πρόσφατη του συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Καναδός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ταινίας τους δεν θα είναι υπερήρωες. “Έχουμε μία ταινία που θέλουμε να κάνουμε σύντομα”, μοιράστηκε, αλλά δεν αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες.

Στην συνέχεια μίλησε για την συνεργασία του με τον Χιου Τζάκμαν, λέγοντας: “Θα έλεγα ότι η δική μας σχέση είναι όπως κάθε σχέση που είναι επιτυχημένη και λειτουργεί: δύο άνθρωποι που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο”.

Και συνέχισε, “Πάντα προσπαθώ να σκοράρει και να κερδίσει ο Χιου. Γνωρίζω επίσης την καρδιά και του μυαλό του και ποιος είναι. Μπορώ να πω από πρώτο χέρι ότι είναι ένα άτομο το οποίο, όχι μόνο αξίζει να υποστηρίζεις, αλλά είναι κάποιος που είναι αδύνατο να μην υποστηρίζεις”.

Οι δυο τους επαναλαμβάνουν τους ρόλους του Deadpool και Wolverine στην τρίτη ταινία Deadpool, στην οποία θα τους δούμε να πολεμούν έναν κοινό εχθρό καθώς ξεπερνούν τα όρια του χωροχρόνου.


Διαβάστε επίσης: Formula 1: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Μπραντ Πιτ είναι εδώ!

Share.

Comments are closed.