Ποιος τρελός θα έδινε 67.000 δολάρια για ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα AirPods Pro, τα νέα ασύρματα in-ear ακουστικά της Apple, είναι ήδη αρκετά ένα αρκετά ακριβό αξεσουάρ, με την τιμή τους να ανέρχεται στα 299 ευρώ, ωστόσο η τιμή τους έφτασε στα ύψη, χάρη στην Caviar.

Η Caviar, μια ρωσική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην αναβάθμιση των προϊόντων της Apple, αποφάσισε να προσθέσει περισσότερη αξία στα ασύρματα ακουστικά, κατασκευάζοντας ένα ζευγάρι από χρυσό 18 καρατίων.

Τα Caviar Airpods Gold Edition, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και πολυτελές αξεσουάρ περιερισμένης έκδοσης – μόνο ένα ζευγάρι κατασκευάστηκε-, που προκάλεσε αρκετά τον θαυμασμό. Τελικά πουλήθηκαν, με τον ιδιοκτήτη τους να καταβάλλει το εξωφρενικό ποσό των 67.620 δολαρίων για να τα αποκτήσει.

Ελπίζουμε να τα συνδύασε με το χρυσό iPhone της ίδιας εταιρείας, το οποίο ονομάστηκε iPhone 11 Discovery Solarius και περιέργως πουλήθηκε για λιγότερα χρήματα (66.020 δολάρια).

Ο χρυσός είναι ένα βαρύ μέταλλο, επομένως τα αντικείμενα που είναι κατασκευαμένα από αυτόν δεν πρέπει να είναι και πολύ πρακτικά, ωστόσο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λατρεύουν να ξοδεύουν τα χρήματα τους σε τέτοια (κιτς κατά την γνώμη μας) πράγματα. Η Caviar σίγουρα απευθύνεται σε αυτούς τους ανθρώπους, και σκοπεύει να συνεχίσει να μετατρέπει τα προϊόντα της Apple και όχι μόνο, σε αντικείμενα που θα έβαζε κάποιος στο χρηματοκιβώτιο του.


Διαβάστε επίσης: Ποιος χαζός θα έδινε 4.500 δολάρια για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου;

Share.

Comments are closed.