Ορισμένα tips για σένα που θέλεις να γίνεις καλύτερος εραστής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα από τα πράγματα που όλοι οι άντρες οι άντρες θέλουν να είναι καλοί, είναι στο κρεβάτι. Αυτό είναι κάτι πολύ λογικό, καθώς αν είναι να καταπιαστείς με κάτι, ότι και αν είναι αυτό, τουλάχιστον φρόντισε να είσαι καλός.

Ενώ έχουμε αναφέρει τα πράγματα που πρέπει να αποφεύγει ένας άντρας στο κρεβάτι, ώστε να μην καταλήξει με την παλάμη του,  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που θα τον κάνουν καλύτερο εραστή.

Αν λοιπόν θέλεις να βελτιωθείς στο κρεβάτι, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τους παρακατω 7 κανόνες.

Βρες τις ερωτογενείς ζώνες

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ερωτογενείς ζώνες, και αν δεν ξέρεις που βρίκονται αυτές της παρτενέρ σου, τότε δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις να τις ανακαλύψεις. Μίλα της ψιθυριστά το αυτί, κάνε της μασάζ στο κεφάλι, χάιδεψε το εσωτερικό των μηρών της, ασχολήσου με το στήθος της και η ίδια θα σου δείξει τον δρόμο προς την ηδονή με τις αντιδράσεις της.

Μην μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό

Όπώς έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, μια γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο της για να ερεθιστεί. Έτσι, μην πας κατευθείαν στο ψητό και προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην όλη διαδικασία, κάνοντας πιο αργες κινήσεις και διαλείμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ένταση του οργασμού σας. Αν ακολουθείς αυτόν το κανόνα, να ξέρεις ότι η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

Παίξε με το μυαλό της

Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο της γυναίκας είναι ο εγκέφαλος της. Σίγουρα θα το έχεις ακούσει και από γυναίκες να το λένε: “Πρέπει να μου τρελάνει το μυαλό ο άντρας για να με ερεθίσει”.

Μία γυναίκα μπορεί να βαρεθεί κατά τη σεξουαλική πράξη αρκετά εύκολα ή να ξενερώσει, αν δεν υπάρχει παιχνίδι με το μυαλό της. Το να της μιλάς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για παράδειγμα, είναι κάτι που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες.

Μίλα της βρώμικα

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, η επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να έχουμε αμοιβαία ικανοποιητικό σεξ. Μπορείς ωστόσο να το πας ακόμα ένα βήμα παραπάνω, ζητώντας της σου λέει τι θέλει να της κάνεις, πριν το κάνεις, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο ντροπαλή ή και συ ακόμα, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι δύο.

Προσπάθησε να είσαι καλός στα βασικά

Και δεν εννοούμε στο να είσαι καλός στο να βάζεις κάπου το πέος σου. Εννοούμε να προσπαθήσεις να τελειοποιήσεις τον τρόπο που φιλάς, που αγγίζεις, και φυσικά τον τρόπο που μιλάς. Όλα αυτά θέτουν τις βάσεις για ένα καλό σεξ. Καλό θα είναι πάντα να την ρωτάς και τι της αρέσει, καθώς θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο στις κινήσεις σου.

Κάντο να διαρκεί περισσότερο

Πολλοί είναι οι άντρες που δεν έχουν αυτοέλεγχο και εκσπερματώνουν σχετικά γρήγορα. Ένας τρόπος για να καταφέρεις να ελέγχεις τον οργασμό σου, είναι η εξάσκηση στο σπίτι με τεχνικές αυνανισμού, όπως η διακοπή λίγο πριν από την κορύφωση, και στην συνέχεια ξεκινάς ξανά.

Να την αφήσεις να “τελειώσει” πρώτη

Είσαι κύριος και το να έρχεσαι σε οργασμό πριν από την σύντροφο σου, είναι σαν να ανοίγεις μια πόρτα και να περνάς ο ίδιος χωρίς να περιμένεις να περάσει αυτή πρώτα. Κανείς δεν θέλει έναν εγωιστή εραστή και αν θέλεις να κρατήσεις μια γυναίκα, πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που σου έλεγε η μαμά σου όταν ήσουν μικρός: “Να έχεις τρόπους”.


Διαβάστε επίσης: 6 τροφές που θα σας κάνουν “ταύρους” στο κρεβάτι!

Share.

Comments are closed.