Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πρίκουελ του “Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μόλις δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του επερχόμενου πρίκουελ της ταινίας “Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής”, “Furiosa”, αφήνωντας τους θαυμαστές του franchise να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Τα γυρίσματα της ταινίας του Τζορτζ Μίλερ λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή στην Αυστραλία, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εμφανίζονται στο tweet του Cinema Solace παρακάτω, περιλαμβάνουν άγονες εκτάσεις με μετα-αποκαλυπτικές κατασκευές και οχήματα που θα περίμενε κανείς από μια ταινία Mad Max.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί η Ανια Τέιλορ-Τζόι του “Queen’s Gambit”, αναλαμβάνοντας τον εμβληματικό ρόλο της Furiosa, αλλά και ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος εντάχτηκε πρόσφατα στο καστ και θα υποδυθεί τον κύριο κακό του πρίκουελ. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, η ταινία θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία από αυτή που είχε όταν την υποδήθηκε η Σαρλίζ Θερόν, και θα μας αποκαλύψει ποια ήταν τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Αθάνατου Τζο, αλλά και το πρόσωπο της επανάστασης.

“Θα σας πω πώς πήγε όταν ολοκληρωθεί, αλλά έχει ήδη ένα υπέροχο ξεκίνημα”, είπε ο Τζορτζ Μίλερ για την ταινία σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Deadline, ενώ δήλωσε πως το Furiosa θα έχει διαφορές με το Fury Road, αλλά και πάλι θα είναι μοναδικά οικείο. Πρόσθεσε πως η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο ταινιών είναι η χρονική διάρκεια, “Το Fury Road διαδραματίζεται σε τρεις μέρες και δύο νύχτες, ενώ αυτό συμβαίνει για 15 χρόνια. Άρα, είναι saga.”

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα αυτό τον μήνα ο Κρις Χέμσγουορθ επιβεβαίωσε την έναρξη των γυρισμάτων του “Furiosa” με μια φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, γράφοντας “ένα νέο ταξίδι ξεκινά στο saga του Mad Max”.

Το “Furiosa” αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024.


Διαβάστε επίσης: Η ιστορία των “Peaky Blinders” δεν θα τελειώσει στην 6η σεζόν – Έρχεται και ταινία

Share.

Comments are closed.