Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλαβαν το επόμενο Star Wars

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι δημιουργοί και κύριοι σεναριογράφοι του Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουέις, ετοιμάζονται για μία νέα τριλογία το 2022.

Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν στον μακρινό γαλαξία του Star Wars, καθώς οι δημιουργοί του Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουέις, πρόκειται να αναλάβουν την τριλογία Star Wars που πρόκειται κάνει πρεμιέρα το 2022, σύμφωνα με δηλώση του επικεφαλή του Ομίλου Disney, Μπομπ Ίγκερ.

Έτσι τα ηνία του νέου franchise επιστημονικής φαντασίας που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2022, μετά το φετινό Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker, έχουν αναλάβει οι τύποι που μόλις έδειξαν στους οπαδούς του Game of Thrones μια τρελή Daenerys Targaryen να ψήνει τους αθώους αγρότες του King’s Landing με την φωτιά των δράκων της.

«Συμφωνήσαμε με τον Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουέις, που είναι διάσημοι για το “Game of Thrones”, ότι το επόμενο Star Wars θα είναι δικό τους, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για την ώρα», δήλωσε ο Μπομπ Ίγκερ.

Αν ο Ίγκερ είχε κάνει αυτή την ανακοίνωση πριν από μία εβδομάδα, ίσως να έχει λάβει θετική ανταπόκριση. Ωστόσο, ακολούθησε το 5ο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του Game of Thrones, το οποίο δέχτηκε μεγάλη κριτική και προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα για την εμπλοκή των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουέις στο Star Wars.

Το αν θα είναι ωραία ή όχι η νέα τριλογία Star Wars, θα το μάθουμε στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Share.

Comments are closed.