Ο Χόακιν Φίνιξ αναλαμβάνει τον πρώτο του γκέι ρόλο σε ταινία του Τοντ Χέινς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο σκηνοθέτης Τοντ Χέινς ετοιμάζει μία ταινία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Χόακιν Φίνιξ, η οποία πρόκειται να πάρει βαθμολογία NC-17, πράγμα που σημαίνει ότι θα απευθύνεται μόνο σε ενήλικο κοινό.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη στο IndieWire, ο σκηνοθέτης της ταινίας “May December” που έκανε την πρεμιέρα της αυτές τις μέρες στις Κάννες και κέρδισε τα χειροκροτήματα ολόκληρης της αίθουσας, αποκάλυψε πως έχει στα μια νέα ταινία και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

“Η επόμενη ταινία, είναι μια μεγάλου μήκους ταινία που βασίζεται πάνω σε ένα πρωτότυπο σενάριο που ανέπτυξα με τον Χοακίν Φίνιξ, με βάση κάποιες ιδέες που μου έφερε”, αποκάλυψε ο σκηνοθέτης. “Εγώ, Τζον Ρέιμοντ και ο Χόακιν μοιραζόμαστε την ιστορία, και ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στις αρχές του επόμενου έτους. Είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο αντρών που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930 στο Λος Άντζελες”, πρόσθεσε.

“Ο Χοακίν με πίεζε να το πάμε παραπέρα και έλεγε ας δοκιμάσουμε κι αυτό. Αυτή θα είναι μια ταινία NC-17”, συνέχισε ο Χέινς. Σημείωσε επίσης ότι έχει προγραμματισμένα μια σειρά από επιπλέον συναρπαστικά projects, μεταξύ των οποίων κάτι που του έφερε η Κέιτ Γουίνσλετ για για το HBO.

Ο Χέινς μίλησε και στο γαλλικό Les Inrockuptibles, λέγοντας πως ενώ δουλεύει στην καινούργια του ταινία με τίτλο “Fever”, με πρωταγωνίστρια την Μισέλ Γουίλιαμς, έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη και μιας νέας ταινίας. “Ναι, αλλά υπάρχει μια άλλη ταινία που θέλω να κάνω στις αρχές του 2024. Είναι ένα έργο που μου έφερε ο Χοακίν Φίνιξ και διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930. Μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών, βασισμένη σε ένα πρωτότυπο, πολύ τολμηρό σενάριο. Αυτός είναι, πιστεύω, ο πρώτος του γκέι ρόλος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το έργο!”

Διαβάστε επίσης: Η σειρά “The Idol” του HBO σόκαρε τις Κάννες

Share.

Comments are closed.