Ο Τζόνι Ντεπ πουλάει το “χωριό” του στην Γαλλία για 55 εκατ. δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζόνι Ντεπ είναι γνωστός για τις εξωφρενικές του σπατάλες, οι οποίες έχουν γίνει αρκετές φορές μεγάλο θέμα και αποκαλύφθηκαν μετά το διαζύγιο του με την Άμπερ Χερντ. Έχει ξοδέψει κατά καιρούς τεράστια χρηματικά ποσά σε πράγματα τα οποία ξεπερνούν την φαντασία, όπως αυτό το μικρό γαλλικό χωριό, το οποίο ο ηθοποιός αγόρασε το 2001 για άγνωστο χρηματικό ποσό.

Το χωριό, το οποίο ονομάζεται Le Plan De La Tour και βρίσκεται στη Προβηγκία, διατέθηκε προς πώληση πριν μερικά χρόνια για 63 εκατ. δολάρια, σύμφωνα ωστόσο με το Variety, το μέρος δεν πωλήθηκε ποτέ. Τώρα, το χωριό διατίθεται για δεύτερη φορά προς πώληση, αυτή την φορά για 55,5 εκατ. δολάρια.

Courtesy of Gibson Sotheby’s

Το γραφικό χωριό, για την ανακαίνιση των κτιρίων του οποίου λέγεται ότι ο ηθοποιός ξόδεψε 10 εκατ. δολάρια, διαθέτει ένα μπιστρό, κελάρι κρασιών, πάρκο για skate, έξι ξενώνες και μια κυρίως κατοικία, οι οποίες περιλαμβάνουν συνολικά 14 μπάνια και 15 υπνοδωμάτια.

Courtesy of Gibson Sotheby’s

Σύμφωνα με αναφορές, ο ηθοποιός αγόρασε το συγκρότημα κατά την διάρκεια του γάμου του με την Βανέσα Παραντί, και οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο εκεί, απολαμβάνοντας τις δύο πισίνες του χωριού, τρώγοντας στο μπιστρό Chez Marceline και εξερευνώντας το καταπράσινο περιβάλλον, με τις βελανιδιές των 300 ετών, τα ελαιόδεντρα και τους αμπελώνες.

Courtesy of Gibson Sotheby’s

Η κυρίως κατοικία έχει μέγεθος 418 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και τρισήμιση μπάνια, ενώ ένας από τους έξι ξενώνες ήταν αρχικά η εκκλησία του χωριού.

Δείτε μερικές επιπλέον του χωριού παρακάτω:

Courtesy of Gibson Sotheby’s

Courtesy of Gibson Sotheby’s

Courtesy of Gibson Sotheby’s


Διαβάστε επίσης: Η εξοχική κατοικία του Τζον Τραβόλτα έχει μέγεθος ξενοδοχείου!

Share.

Comments are closed.