Ο Τζέιμς Κάμερον θέλει να πάψει να «κλαψουρίζει» το κοινό για τις ταινίες μεγάλης διάρκειας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τζέιμς Κάμερον είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστός για τις μεγάλες μεγάλου μήκους ταινίες του, αλλά με το “Avatar: The Way of Water”, το οποίο αποτελεί συνέχεια του φιλμ που είδαμε το 2009 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, ο σκηνοθέτης έχει πλέον εκφράσει την αντίθεση του στην κριτική για τις πολύ μεγάλες ταινίες του.

Μιλώντας στο Empire Magazine για την τελευταία του ταινία, ο Κάμερον είπε ότι ήδη αναμένει την ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς, αλλά εξήγησε ότι στην εποχή του binge-watching (εθισμός στις τηλεοπτικές σειρές), μία μεγαλύτερη ταινία δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα.

“Δεν θέλω να γκρινιάζει κανείς για τη διάρκεια [μίας ταινίας], όταν κάθεται και παρακολουθεί τηλεόραση για οκτώ ώρες”, δήλωσε ο Κάμερον. “Μπορώ σχεδόν να γράψω για αυτό το μέρος της κριτικής. ‘Η αγωνιωδώς μεγάλη τρίωρη ταινία…’ Κάντε μου την χάρη. Έχω παρακολουθήσει τα παιδιά μου να κάθονται και να παρακολουθούν σερί πέντε επεισόδια μίας σειράς, τα οποία είχαν διάρκεια μία ώρα.”

Φυσικά, υπάρχει μια μικρή διαφορά αν παρακολουθείτε κάτι για πολλές ώρες στο σπίτι, καθώς μπορείτε να κάνετε διάλειμμα για τουαλέτα ή κάτι άλλο όποτε θέλετε, αλλά ο Κάμερον πρόσθεσε ότι πρέπει πλέον να είναι κοινωνικά αποδεκτό, να αφήνετε τη θέση σας όταν σας καλεί η φύση. “Εδώ είναι η μεγάλη αλλαγή του κοινωνικού παραδείγματος που πρέπει να συμβεί: είναι εντάξει να σηκωθείς για να πας να ουρήσεις”, πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι η Σιγκούρνι Γουίβερ επιστρέφει στο νέο “Avatar: The Way Of Water”, υποδυόμενη αυτή τη φορά μία έφηβη. Μιλώντας για τον νέο χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Γουίβερ, ο Τζέιμς Κάμερον είπε πως: “Ως υποκριτική πρόκληση, είναι μεγάλη. Θα έχουμε μία ηθοποιό 60 ετών που θα υποδύεται έναν χαρακτήρα δεκαετίες νεότερη από την πραγματική βιολογική ηλικία της. Η Σιγκ σκέφτηκε ότι ήταν πολύ διασκεδαστικό.”

Το “Avatar: The Way of Water” θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε επίσης: Δείτε ποιοι είναι οι 10 πιο καλοπληρωμένοι σκηνοθέτες στο Χόλιγουντ

Share.

Comments are closed.