Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Ινιάριτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην ακόμα άτιτλη ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η Warner Bros. και η Legendary Entertainment βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων της ταινίας, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του σκηνοθέτη μετά το “Revenant” του 2015 που είχε ως πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Την παραγωγή και την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Ινιαρίτου με ένα νέο σενάριο που συνέγραψε το 2023 με τη Σαμπίνα Μπέρμαν, καθώς και με τους Νικολά Τζιακομπόν και Αλεξάντερ Ντινελάρις, τους συν-σεναριογράφους του στο “Birdman”.

Θα είναι η πρώτη ταινία του Τομ Κρουζ (ο οποίος θα είναι και παραγωγός) μετά την ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας του με τη Warner Bros τον περασμένο μήνα.

Ακόμα δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή της ταινίας, εκτός από το ότι είναι μια πρωτότυπη ιστορία γραμμένη από τον Ινιαρίτου. Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης κάνει συναντήσεις με λίγους εκλεκτούς ηθοποιούς τις τελευταίες εβδομάδες , με τον Κρουζ να είναι ένας από τους πρώτους. Ο ηθοποιός αναζητούσε ένα επόμενο μεγάλο project και συναντήθηκε αμέσως με τον Ινιαρίτου όταν ενημερώθηκε ότι ετοιμάζει την επόμενη ταινία του με το στούντιο.

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter και Deadline


Διαβάστε επίσης: “Mickey 17”: Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για την πολυαναμενόμενη ταινία

Share.

Comments are closed.