Ο Τάρον Εγκερτον θα μπορούσε να είναι ο επόμενος “Γούλβεριν”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χιου Τζάκμαν έχει δηλώσει πως θα εγκαταλείψει τον ρόλο του Γούλβεριν, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος άλλος ηθοποιός θα πρέπει να αναλάβει να υποδυθεί τον υπερήρωα της Marvel.

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να “γεμίσει” κανείς τα παπούτσια του Τζάκμαν, ωστόσο, σύμφωνα με τους New York Times, ο Τάρον Εγκερτον είναι εξαιρετικά πρόθυμος να αναλάβει τον ρόλο του Γούλβεριν στο επερχόμενο reboot της σειράς.

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, ο οποίος είναι πιο γνωστός για τις ταινίες Kingsman και Rocketman, δήλωσε στους Times πως συναντήθηκε πρόσφατα με τον Κέβιν Φέιγκ – ​​πρόεδρο της εταιρείας παραγωγής Marvel Cinematic Universe (MCU), Marvel Studios – για να συζητήσουν την πιθανότητα να υποδυθεί τον Γούλβεριν στο MCU.

“Θα ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά θα ήμουν και φοβισμένος γιατί ο Χιου [Τζάκμαν] είναι τόσο συνδεδεμένος με τον ρόλο που θα αναρωτιόμουν αν θα ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον άλλο να το κάνει. Αλλά ελπίζω, αν συμβεί, θα μου δώσουν μια ευκαιρία”, δήλωσε ο Εγκερτον σχετικά με τις ελπίδες του να παίξει τον Λόγκαν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Έγκερτον είναι ένας φανταστικός ηθοποιός, αλλά ο χαρακτήρας του Γούλβεριν  είναι στενά συνδεδεμένος με τον Τζάκμαν εδώ και 22 χρόνια, και έμελλε να τον «σφραγίσει» με την ερμηνεία του. ‘Οπως και να ‘χει, θα πρέπει να περιμένουμε για πιθανές ενημερώσεις όσον αφορά την πέμπτη φάση του MCU, όταν η Marvel θα επιστρέψει θριαμβευτικά στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο αργότερα αυτό τον μήνα.


Διαβάστε επίσης: “Better Call Saul”: Κανείς δεν έχει μαντέψει πως θα γίνει η επιστροφή των Γουόλτερ και Τζέσε

Share.

Comments are closed.