Μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς ντοκιμαντέρ του ESPN “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε ρήγμα στις σχέσεις του Σκότι Πίπεν με τον Μάικλ Τζόρνταν, κάτι που διέψευσε πρόσφατα ο Πίπεν σε μια νέα συνέντευξη με το Associated Press, λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον παλαίμαχο θρύλο των Σικάγο Μπουλς.

Μετά την μετάδοση του υποψήφιου για Έμμυ ντοκιμαντέρ την άνοιξη, το CBS Sports ανέφερε πως ο Πίπεν, ο οποίος στο πλευρό του Air κέρδισε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ είναι “απίστευτα θυμωμένος” και “κάτι παραπάνω από έξαλλος” με τον Τζόρνταν για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε στο Last Dance.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η δυσαρέσκεια του Πίπεν οφείλεται στον χαρακτηρισμό “εγωιστής” που κάποια στιγμή του αποδίδει ο Τζόρνταν στο δεύτερο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, αλλά και τη φράση “δεν φαινόταν να αντιλαμβάνεται σε τι έχει μπλέξει”.

Τώρα ο Πίπεν ήρθε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, λέγοντας πως έχει μιλήσει με το Τζόρνταν μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ και μάλιστα δήλωσε πως: “Γιατί να με ενοχλήσει κάτι που συνέβη πριν από 30 χρόνια;”. Όσον αφορά το ντοκιμαντέρ είπε: “Δεν με ενόχλησε καθόλου. Ήταν μια ευκαιρία για τις νεότερες γενιές, που δεν είχαν δει ούτε γνώριζαν τίποτα για το μπάσκετ της δεκαετίας του ’90.”

Ενώ ο Πίπεν αρνήθηκε τις φήμες που τον ήθελαν δυσαρεστημένο από τον τρόπο που απεικονίζεται στο Last Dance, το ίδιο δεν συνέβη με άλλους παίκτες των Σικάγο Μπουλς. Αρκετοί μίλησαν δημοσίως και αμφισβήτησαν τον τρόπο που παρουσίασε ο Τζόρνταν τα γεγονότα. Όπως για παράδειγμα ο Χόρας Γκραντ, ο οποίος υποστήριξε ότι το Last Dance περιλάμβανε πολλά ψέματα και απέκρυψε πολλές λεπτομέρειες που δεν συνέφεραν το κεντρικό πρόσωπο και την εικόνα του.

“Ψεμματα, ψέμματα, ψέμματα. Αν ο ΜJ είχε παράπονα από μένα, ας τα λύσουμε σαν άντρες. Όμως εκείνος προτίμησε να βγει και να πει αυτά τα ψέματα για μένα ότι εγώ ήμουν η πηγή πίσω από το βιβλίο (αναφέρεται στο βιβλίο Jordan Rules του Σαμ Σμιθ). {…} Είναι μόνο κακία φίλε μου. Μόνο κακία από πλευράς του και νομίζω πως το απέδειξε και σε αυτό το κατ’ ευφημισμόν ντοκιμαντέρ. Αν πεις κάτι για αυτόν, θα σε αποκόψει και θα προσπαθήσει να διαλύσει τον χαρακτήρα σου”, τόνισε ο Γκραντ.

Αξίζει να πούμε ότι ο Πίπεν, ο οποίος είναι τώρα αναλυτής του NBA, κυρίως για το ESPN, δήλωσε πως θεωρεί φαβορί του Λος Άντζελες Λέικερς για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. “Αν έπρεπε να διαλέξω μια ομάδα, θα έλεγα σε όποια ομάδα βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς”, είπε ο Πίπεν.

Διαβάστε επίσης: Το παρασκήνιο πίσω από το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Τζόρνταν