Ο Σάμιουελ Τζάκσον δήλωσε ότι έπρεπε να είχε κερδίσει ένα Όσκαρ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αφορμή το τιμητικό Όσκαρ που πρόκειται να παραλάβει την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 στα 12α Governors Awards, δύο μέρες πριν την 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ, ο κορυφαιος ηθοποιός Σάμιουελ Λ. Τζάκσον είπε πως έπρεπε να έχει ήδη πάρει ένα “κανονικό” βραβείο σπίτι του.

“Έπρεπε να το είχα κερδίσει”, είπε στους Times ο βετεράνος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι το “Bugsy” με τον Χάρβεϊ Καϊτέλ και τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, το οποίο είχε πάει να δει με την σύζυγο του, προτάθηκε για Όσκαρ. “Ανάθεμα! Αυτοί προτάθηκαν και εγώ όχι;” είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Υποθέτω ότι οι μαύροι κερδίζουν υποψηφιότητες μόνο όταν κάνουν αποτρόπαιες πράξεις στην οθόνη. Σαν τον Ντενζέλ [Ουάσιγκτον] που το κέρδισε για εκείνο τον απαίσιο μπάτσο στην “Μέρα Εκπαίδευσης”. Όλα τα σπουδαία πράγματα που έκανε σε μια εξυψωτική ταινία στο “Malcolm Χ”; Όχι, κύριοι, θα το δώσουμε στον άλλο καρ****. Ίσως θα έπρεπε να έχω κερδίσει ένα Όσκαρ, ναι. Αλλά τα Όσκαρ δεν μετακινούν δεξιά την τελεία στο αριθμό της επιταγής σου, αυτό συμβαίνει όταν γεμίζεις την αίθουσα και μπορώ να πω ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα.”

Να σημειώσουμε ότι ο Τζάκσον, είναι ο αγαπημένος ηθοποιός των κινηματογραφικών στούντιο, δεδομένου ότι οι ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 27 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σπάζοντας τα ρεκόρ του box office και καθιστώντας τον έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς όλων των εποχών.

Ο Τζάκσον συνέχισε το παραλήρημα του λέγοντας πως: “Θα έπρεπε να έχουν ένα Όσκαρ για την πιο δημοφιλή ταινία. Γιατί αυτό είναι το θέμα στην βιομηχανία”, και πρόσθεσε ότι η Ακαδημία θα πρέπει να δώσει ένα βραβείο στο “Spider-Man: No Way Home” γιατί τα κέρδη του έσπασαν ρεκόρ.

“Όλες οι ταινίες είναι καλοδεχούμενες”, εξήγησε περαιτέρω. “Κάποιοι πηγαίνουν στο σινεμά για να συγκινηθούν, κάποιοι επειδή γουστάρουν υπερήρωες. Αν κάποιος φέρνει περισσότερο κόσμο στην αίθουσα από σένα, σημαίνει απλά ότι το κοινό σου δεν είναι τόσο ευρύ. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν επιτυχημένες καριέρες και βραβεία και κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε μια ατάκα από τους ρόλους που υποδύθηκαν. Εγώ είμαι ο τύπος που λέει μαλ**** που θα δεις τυπωμένες σε t-shirt.”


Διαβάστε επίσης: Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον αποκάλυψε τις 5 αγαπημένες του ταινίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Share.

Comments are closed.