Ο Σάμιουελ Τζάκσον δεν έχει ιδέα αν θα παίξει στην 10η ταινία του Ταραντίνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κρατάει κρυφά χαρτιά για την 10η και τελευταία ταινία του, με αποτέλεσμα πολλοί από τους μακροχρόνιους συνεργάτες του να κάνουν υποθέσεις. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και το φιλαράκι του από την εποχή του “Pulp Fiction”, με έναν ρόλο που του χάρισε τη μοναδική του υποψηφιότητα για Όσκαρ, στην κατηγορία δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Ο λόγος για τον Σάμιουελ Τζάκσον, ο οποίος σε μία συνέντευξη του στους Los Angeles Times, δήλωσε ότι δεν έχει ιδέα αν ο Κουέντιν Ταραντίνο θα τον επιλέξει για το καστ της τελευταίας του ταινίας.

“Δεν γνωρίζω. Θα μου το πει ή δεν θα μου το πει”, είπε ο Τζάκσον. “Δεν άκουσα καθόλου νέα του όταν έκανε την ταινία του Χόλιγουντ [Κάποτε… στο Χόλιγουντ]. Συνήθως, με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει ότι ετοιμάζει κάτι και με ρωτάει πώς νιώθω γι’ αυτό.”

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον έπρεπε να πείσει τον Κουέντιν Ταραντίνο για να συμμετάσχει στην ταινία “Άδωξοι Μπάσταρδη”.

Ο Τζάκσον δήλωσε πως έπρεπε να αγωνιστεί για έναν ρόλο στο “Άδωξοι Μπάσταρδη”. “Όταν έκανε τη ναζιστική ταινία, ήταν σαν λέει, ‘Δεν υπάρχει τίποτα για σένα σε αυτή.”Μπορώ να μάθω να μιλάω γαλλικά.”Όχι, έχω έναν Γάλλο.’ Έκανα λοιπόν την αφήγηση.”

Ο Τζάκσον έχει εμφανιστεί σε έξι από τις ταινίες του Ταραντίνο, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη αν κατέληγε με έναν ρόλο στη δέκατη ταινία, αν και δεν είναι σαφές ποια θα είναι τελικά η τελευταία ταινία του εμβληματικού σκηνοθέτη.

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες ερμηνείες που είδαμε στις ταινίες του Ταραντίνο

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον αποκάλυψε τις 5 αγαπημένες του ταινίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Share.

Comments are closed.