Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θα επιστρέψει στο MCU

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ, επιβεβαίωσε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τόνι Σταρκ/Iron Man σε 10 ταινίες, δεν θα επιστρέψει στο Marvel Cinematic Universe (MCU).

Σε δήλωση του δήλωση του στο Vanity Fair, ο Κέβιν Φέιγκ αποκάλυψε ότι η Marvel Studios δεν θα φέρει πίσω τον ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στις ταινίες “Iron Man” μετά τον θάνατο του χαρακτήρα στο “Avengers: Endgame” του 2019.

“Θα κρατήσουμε αυτή τη στιγμή και δεν θα την αγγίξουμε ξανά”, είπε. “Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά για πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτή και δεν θα θέλαμε ποτέ να την αναιρέσουμε ως δια μαγείας με οποιονδήποτε τρόπο”, πρόσθεσε.

Οι σκηνοθέτες του “Avengers: Endgame”, Άντονι και Τζο Ρούσο τόνισαν ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. δίσταζε να γυρίσει ξανά έστω και μία ατάκα μετά την επίσημη ολοκλήρωση των σκηνών του.

“Είχαμε ήδη αποχαιρετιστεί με δάκρυα την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Όλοι είχαν προχωρήσει συναισθηματικά”, μοιράστηκε ο Τζο. “Του υποσχεθήκαμε ότι θα ήταν η τελευταία φορά που τον αναγκάσαμε να το κάνει”, ανέφερε.


Διαβάστε επίσης: Τα 8 πιο ακριβά λάθη που έχουν γίνει ποτέ σε ταινίες!

Share.

Comments are closed.