Ο Ράσελ Κρόου λέει ότι νιώθει “λίγο άβολα” με το σίκουελ του “Μονομάχου”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ράσελ Κρόου παραδέχτηκε ότι νιώθει “λίγο άβολα” με το γεγονός ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ ​​κάνει το σίκουελ του “Μονομάχου”.

Ο Κρόου υποδύθηκε τον Μάξιμο Δέκιμο Μερίδιο στην επική ταινία του Σκοτ ​​το 2000, έναν ρόλο που του κέρδισε Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και εκτόξευσε την καριέρα του. Τώρα, ο Σκοτ επιστρέφει με ένα σίκουελ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Πωλ Μεσκάλ ως Λούσιους, εγγονός του πρώην αυτοκράτορα Μάρκου Αυρήλιου που δολοφονήθηκε από τον διψασμένο για εξουσία γιο του Κόμμοδο, αφού διόρισε τον Μάξιμο για διάδοχο του.

Ο Κρόου δεν πρόκειται να επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του Μάξιμου, δεδομένου ότι ο χαρακτήρας του πεθαίνει στην πρώτη ταινία, ωστόσο, οι περισσότεροι θέλουν να μάθουν την άποψη του για το σίκουελ.

©DreamWorks

Μιλώντας στο “Kyle Meredith With…”, ο Κρόου είπε: “Νιώθω ελαφρώς άβολα για το γεγονός ότι φτιάχνουν άλλη μια, καταλαβαίνεις; Γιατί φυσικά, είμαι νεκρός και δεν έχω λόγο για το τι θα γίνει. Μερικά πράγματα που έχω ακούσει, λέω, ‘Όχι, όχι, όχι. Αυτό δεν είναι στο ηθικό ταξίδι του συγκεκριμένου χαρακτήρα.’ Αλλά ξέρεις, δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν είναι στο χέρι μου. Οπότε θα δούμε πώς θα είναι”.

Ο 60χρονος ηθοποιός, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σκοτ και σε άλλες ταινίες μετά τον “Μονομάχο”, πρόσθεσε ότι η επερχόμενη ταινία τον έκανε να αναλογιστεί την καριέρα του.

“Σκέφτομαι την ηλικία που ήμουν όταν έκανα αυτή την ταινία και όλα τα πράγματα που ακολούθησαν και τις πόρτες που άνοιξε η συγκεκριμένη ταινία για μένα”, είπε. “Λοιπόν, υπάρχει σίγουρα μια χροιά – για να είμαι απολύτως ειλικρινής – μια χροιά μελαγχολίας, μια χροιά ζήλιας. Γιατί θυμάμαι τον εαυτό μου όταν είχα τένοντες”, πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κρόου βρίσκεται στο post-production τεσσάρων ταινιών: την ταινία τρόμου “The Exorcism”, το “Kraven the Hunter” της Marvel με πρωταγωνιστή τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, τη βιογραφική ταινία για τον ζωγράφο Μαρκ Ρόθκο με τίτλο “Rothko”, και το ιστορικό δράμα “Nuremberg”.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: Ράσελ Κρόου: “Θα ‘πρεπε να με πληρώνουν κάθε φορά που με ρωτούν για το ‘Μονομάχος 2′”

Share.

Comments are closed.