Ο οίκος Dior αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον Τζόνι Ντεπ παρά τις δικαστικές αποφάσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά το ακριβοπληρωμένο “διαζύγιο” του Τζόνι Ντεπ με το κινηματογραφικό στούντιο Warner Bros., το οποίο ζήτησε από τον ηθοποίο να παραιτηθεί από την σειρά ταινιών “Fantastic Beasts” λίγες μέρες μετά την ήττα του στην δικαστική διαμάχη εναντίον του βρετανικού ταμπλόιντ “The Sun”,  o οίκος Dior φαίνεται να υποστηρίζει τον ηθοποίο και συνεχίζει να είναι στο πλευρό του.

Σύμφωνα με αναφορές, παρά την απόφαση βρετανικού δικαστηρίου όσον αφορά την υπόθεση δυσφήμησης κατά της The Sun, για συγκεκριμένο άρθρο στο οποίο γινόταν λόγος για «ατράνταχτα στοιχεία» ενοχής του Ντεπ, πως ήταν δηλαδή βίαιος εναντίον της Άμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια του γάμου τους, o αστέρας των “Πειρατών της Καραϊβικής” θα συνεχίσει να είναι το πρόσωπο του αρώματος Sauvage του οίκου.

Ο 57χρονος ηθοποιός υπήρξε το πρόσωπο για το άρωμα γαλλικού οίκου από τότε που κυκλοφόρησε το 2015, με μια διαφημιστική καμπάνια που δέχθηκε σκληρές κριτικές για τη ρατσιστική απεικόνιση των Αμερικανών ιθαγενών.

© Samir Hussein / Getty Images / Ideal Image

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε μια νέα προβολή για το άρωμα, όπου δείχνει τον Ντεπ να παίζει κιθάρα. Η διαφήμιση προβλήθηκε στη βρετανική τηλεόραση κατά τη διάρκεια του “The Great British Bake Off” και σύμφωνα με την The Guardian ο ηθοποιός πληρώθηκε κάπου μεταξύ 3 και 5 εκατ. δολαρίων για να διαφημίσει το Sauvage. “Λάβαμε συνολικά 11 καταγγελίες σχετικά με αυτήν τη διαφήμιση”, δήλωσε εκπρόσωπος της Αρχής Προτύπων Διαφήμισης, “με τους καταγγέλλοντες να πιστεύουν ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θα έπρεπε να είναι στη διαφήμιση λόγω των λεπτομερειών, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πρόσφατη δικαστική του υπόθεση.”

Ο Βρετανός εμπειρογνώμονας δημοσίων σχέσεων Mark Bokowski, πιστεύει πως ήταν λάθος του οίκου να υποστηρίξει τον Ντεπ και μάλιστα δήλωσε πως “Νομίζω ότι θα ήταν λογικό για τον Dior να διακόψει τους δεσμούς με τον Ντεπ. Οτιδήποτε μπορεί να σταματήσει πατώντας ένα κουμπί αν το ήθελε πραγματικά.”

Από τη στιγμή που μεταδόθηκε η διαφήμιση, οι οπαδοί του Ντεπ, χρησιμοποιώντας το hashtag #Justiceforjohnnydepp, έχουν αναρτήσει μηνύματα στήριξης στα κοινωνικά μέσα για τον ηθοποιό και τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Οίκο Dior. “Ο Τζόνι Ντεπ εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο του Sauvage, επειδή στον Dior δεν είναι ηλίθιοι”, ανέφερε ένα μήνυμα.

 

Διαβάστε επίσης: Η Warner Bros. θα πληρώσει πολύ ακριβά το “άδειασμα” στον Τζόνι Ντεπ!

Share.

Comments are closed.