Ο Νίκολας Κέιτζ θα σε μάθει από που προέρχεται το αγαπημένο σου “μπινελίκι”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από που προέρχεται η αγαπημένη σας “βρώμικη” λέξη; Ε λοιπόν τώρα μπορείτε να το μάθετε από τον διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος πρόκειται να φιλοξενήσει την νέα παραγωγή του Netflix με τίτλο “The History of Swear Words” (Το Μπινελίκι και η Ιστορία του) που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου του 2021.

Πρόκειται για μια “βρώμικη” σειρά έξι επεισοδίων, στα οποία ο Νίκολας Κέιτζ διερευνά την προέλευση, την σημασία, την χρήση στην ποπ κουλτούρα, καθώς και τον πολιτισμικό αντίκτυπο κάθε λέξης που θεωρείται βωμολοχία, μέσω συνεντεύξεων με ιστορικούς, γλωσσολόγους, καλλιτέχνες και ειδικούς στην ποπ κουλτούρα.

Στις 20λεπτες συνεντεύξεις που θα διεξάγει ο Κέιτζ, οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν από που προέρχονται μερικές από τις πιο διαβόητες κακές λέξεις της αγγλικής γλώσσας, όπως “F ** k”, “Sh * t”, “B * tch”, “D ** k”, “Pu ** y” και “Damn”.

Οι φιλοξενούμενοι στο “History of Swear Words” θα περιλαμβάνουν κωμικούς όπως οι Νικ Όφερμαν, Αϊζέια Γουίτλοκ Τζούνιορ, Σάρα Σίλβερμαν, Πάτι Χάρισον, Τζιμ Τζέφερις, Λόντον Χιουζ και ΝτεΡέι Ντέιβις.

Η σειρά “History of Swear Words” σηματοδοτεί για τα καλά την επιστροφή του Νίκολας Κέιτζ στην τηλεόραση, δεδομένου του ότι χολιγουντιανός ηθοποιός ανέλαβε πριν μήνες για πρώτη φορά τηλεοπτικό ρόλο στη μίνι σειρά του CBS που βασίζεται στον βίο και την πολιτεία του πρώην ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου και νυν κατάδικου, Joe Exotic.


Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ που προκάλεσε πολλά σχόλια

Share.

Comments are closed.