Ο Νίκολας Κέιτζ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία για τον… Νίκολας Κέιτζ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκολας Κέιτζ έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, πολλές από τις οποίες έλαβαν άσχημες κριτικές και ήταν εισπρακτικές αποτυχίες. Τώρα, ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, πρόκειται να επιστρέψει (όχι ότι έφυγε ποτέ) με έναν μεγάλο ρόλο, καθώς πρόκειται να υποδυθεί έναν από τους πιο θρυλικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ: Τον ίδιο του τον εαυτό!

Πρόκειται για την ταινία “The Unbearable Weight of Massive Talent”, η οποία δεν είναι βιογραφική (αν και έχει μερικά στοιχεία), αλλά προϊόν μυθοπλασίας. Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ο Νίκολας Κέιτζ, ένας 55άρης ηθοποιός ο οποίος προσπαθεί απελπισμένα να πάρει έναν ρόλο σε μια ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να αποκτήσει μια καλή σχέση με την έφηβη κόρη του. Περιστασιακά μιλάει σε μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του από τα 90’s, και τον κατηγορεί που τον οδήγησε στο να κάνει τόσες χάλια ταινίες και να μην είναι πλέον διάσημος.

© Ethan Miller /Getty Images / Ideal Image

Ο χαρακτήρας του Κέιτζ, έχει επίσης ένα βουνό από χρέη και του παρουσιάζεται η ευκαιρία να αποκτήσει ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο πάρτι ενός Μεξικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός του. Ο Κέιτζ ελπίζει κρυφά να του δείξει ένα σενάριο στο οποίο εργάζεται.

Οι δύο άντρες αρχίζουν να γίνονται φίλοι, όταν ο Κέιτζ ενημερώνεται από την CIA ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι στην πραγματικότητα ένας βαρώνος ναρκωτικών που έχει απαγάγει την κόρη ενός Μεξικανού πολιτικού, υποψήφιου για την προεδρία. Στη συνέχεια ο Κέιτζ στρατολογείται από την αμερικανική κυβέρνηση με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο δισεκατομμυριούχος φέρνει στην έπαυλη του την κόρη και την πρώην σύζυγο του Κέιτζ, για να συμφιλιωθούν. Όταν η ζωή τους θα αρχίσει να κινδυνεύει, ο Κέιτζ θα αναλάβει τον ρόλο της ζωής του.

Το ενδιαφέρον για την ταινία είναι τόσο υψηλό, που πηγές αναφέρουν ότι ο ηθοποιός θα λάβει μια σπουδαία αμοιβή, αντίστοιχη αυτών που έλαβε όταν έκανε το Con Air και National Treasure.

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Τομ Γκόρμικαν ως φόρο τιμής στον Κέιτζ και θα την σκηνοθετήσει κιόλας, ενώ δεν λείπουν κι οι αναφορές σε ταινίες που έχει παίξει ο Κέιτζ, όπως το Leaving Las Vegas, το Face-Off και το Gone In 60 Seconds.


Διαβάστε επίσης: 10 διάσημοι που έμειναν “ταπί και ψύχραιμοι”!

Share.

Comments are closed.