Ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα επέστρεφε αμέσως για μία 4η ταινία “Hangover”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρά τις τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ ηθοποιίας και άλλες πέντε ως παραγωγός και σεναριογράφος, ο Μπράντλεϊ Κούπερ δήλωσε πως θα επέστρεφε στο franchise που τον βοήθησε να γίνει σούπερ σταρ.

Εμφανιζόμενος στο “The New Yorker Radio Hour” για την προώθηση της νέας ταινίας “Maestro”, ο Κούπερ αποκάλυψε ότι θα ήταν πρόθυμος να επιστρέψει για μια τέταρτη ταινία “Hangover” εάν επέστρεφαν οι συμπρωταγωνιστές του Ζακ Γαλιφιανάκης και Εντ Χελμς, αλλά και ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς.

“Πιθανότατα θα έκανα το ‘Hangover 4’ αμέσως”, είπε ο Κούπερ. “Ακριβώς επειδή αγαπώ τον Τοντ, αγαπώ τον Ζακ, αγαπώ τον Εντ τόσο πολύ, μάλλον θα το έκανα”.

Το franchise “Hangover” είναι αδρανές από το “The Hangover Part III” του 2013, το οποίο έλαβε αρνητικές κριτικές, αλλά απέφερε 362 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με προϋπολογισμό 103 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά, ενώ ο Κούπερ είναι έτοιμος για μια τέταρτη περιπέτεια, προειδοποίησε ότι ο Φίλιπς είναι απίθανο να επιστρέψει στις κωμικές του ρίζες εν μέσω της τρέχουσας επιτυχίας του με τις ταινίες “Joker”.

“Δεν νομίζω ότι ο Τοντ θα το κάνει ποτέ αυτό”, είπε o Κούπερ.

Ο Φίλιπς κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ το 2020 την εμβληματική ταινία “Joker” με πρωταγωνιστή τον Χόακιν Φίνιξ και επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το σίκουελ “Joker: Folie à Deux”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024. Σε μια συνέντευξη του 2019, ο Φίλιπς εξήγησε ότι άρχισε να επικεντρώνεται στο franchise αφού έχασε το ενδιαφέρον του για την κωμωδία λόγω πολιτιστικών αλλαγών που ένιωθε να “πνίγουν” το χιούμορ του.


Διαβάστε επίσης: O Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία μικρού μήκους της Louis Vuitton

Share.

Comments are closed.