Ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε ποιες ήταν οι αγαπημένες του σειρές το 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, έτσι και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, στρεφόταν στην τηλεόραση όποτε χρειαζόταν ένα διάλειμμα από την συγγραφή της αυτοβιογραφίας του “A Promised Land”, η οποία κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, ο Ομπάμα αποκάλυψε την λίστα με τις σειρές που ξεχώρισε φέτος, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το “The Boys” της Amazon, το “The Good Place” και το “Better Call Saul” που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα στο Netflix, και η βραβευμένη με Emmy σειρά του HBO, “Watchmen”.

Ανέφερε ότι επέλεξε το “Better Call Saul” λόγω των υπέροχων χαρακτήρων, αλλά και για το γεγονός ότι είναι μια σειρά που εξετάζει την σκοτεινή πλευρά του Αμερικανικού ονείρου, ενώ για το “The Good Place” είπε ότι πρόκειται για έναν σοφό και γλυκό συνδυασμό ανόητης κωμωδίας και φιλοσοφικών ερωτημάτων.

Όσον αφορά το “The Boys” και το “Watchmen” ανέφερε ότι είναι δύο σειρές που δείχνουν μια άλλη όψη των υπερηρώων και θίγουν ζητήματα ρατσιμού, καπιταλισμού, αλλά και τα παραμορφωτικά αποτελέσματα της εταιρικής δύναμης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του Ομπάμα, πολλά μέλη του καστ και εκτελεστικοί παραγωγοί των αγαπημένων του σειρών, ανήρτησαν ευχαριστήρια μηνύματα για την επιλογή του πρώην Προέδρου στα social media.

O Eric Kripke, δημιουργός και εκτελέστικός παραγωγός του “The Boys”, για παράδειγμα, έκανε ένα tweet, στο οποίο δείχνει να μην πιστεύει ότι ο Ομπάμα παρακολούθησε την σειρά του, ενώ ο πρωταγωνιστής της σειράς, Jack Quaid, μοιράστηκε επίσης τον ενθουσιασμό του για την επιλογή του προέδρου Ομπάμα.

Δείτε μερικές αναρτήσεις παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Το jacket του Μπαράκ Ομπάμα που όλοι θέλουν να αποκτήσουν

Share.

Comments are closed.