Ο Ματ Ντέιμον θα υποδυόταν τον υπερήρωα υπό έναν όρο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και έχουν επικριθεί, οι ταινίες με υπερήρωες συνεχίζουν να έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, δεδομένου ότι το Marvel Cinematic Universe (MCU) μόλις κυκλοφόρησε την εικοστή όγδοη ταινία του, το “Doctor Strange στο Multiverse of Madness”, η Warner Bros κυκλοφόρησε το “The Batman” νωρίτερα φέτος και η Sony κυκλοφόρησε το “Morbius” μόλις πριν από έναν μήνα.

Η τεράστια επιτυχία τους οφείλεται εν μέρη και στο γεγονός ότι έχουν ως πρωταγωνιστές ηθοποιούς που θεωρούνται το “βαρύ πυροβολικό” του Χόλιγουντ, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Ράιαν Ρέινολντς, Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Κίτον και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, για να αναφέρουμε μερικούς. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας εξέχων ηθοποιός που δεν έχουμε δει ακόμα να πρωταγωνιστεί σε μία ταινία με υπερήρωες: ο Ματ Ντέιμον.

Αν και έχει κάνει μερικές cameo εμφανίσεις στο “Thor: Ragnarok” και στο “Deadpool 2” του MCU, ο Ντέιμον δεν έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ σε ταινία υπερήρωων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποστρέφεται αυτό το είδος των ταινιών. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Cinema Blend, υπάρχει ένα πράγμα που θα έκανε τον Ντέιμον να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με υπερήρωες αμέσως, αν και πιστεύει ότι δεν έχει απομείνει και κανένας υπερήρωας για να υποδυθεί.

“Θα σκεφτόμουν οτιδήποτε με τον κατάλληλο σκηνοθέτη, αλλά δεν ξέρω αν έχουν απομείνει υπερήρωες. Νομίζω ότι όλοι έχουν ‘πιαστεί’. Αν ο Μπεν Άφλεκ με σκηνοθετούσε, θα το έκανα αμέσως. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω με τον Μπεν.”

Δεδομένου ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης σταδιοδρομίας τους και είναι πολύ στενοί φίλοι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντέιμον θα “άρπαζε” την ευκαιρία να τον σκηνοθετήσει ο Άφλεκ σε μια ταινία υπερήρωων. Και, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Άφλεκ έχει μεγάλη εμπειρία στο είδος, σίγουρα θα ήταν μία συνεργασία που όλοι θα θέλαμε να δούμε στο μέλλον.


Διαβάστε επίσης: Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ ετοιμάζουν ταινία για τον άνθρωπο που πίσω από τα Air Jordan

Share.

Comments are closed.