Ο Ματ Ντέιμον σχολίασε την διαμάχη μεταξύ του “Oppenheimer” και της “Barbie”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία διαμάχη έχει ξεσπάσει εδώ και λίγους μήνες στα social media από τότε που αποκαλύφθηκε ότι το “Oppenheimer” του Κρίστοφερ Νόλαν και η ταινία “Barbie” της Γκρέτα Γκέργουικ, θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, δηλαδή στις 21 Ιουλίου.

Ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο βιογραφικό δράμα του Νόλαν, δεν γνώριζε τις συζητήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το ποια ταινία θα πάει να δει ο κόσμος εκείνο το σαββατοκύριακο, και όταν του ζητήθηκε από το Vanity Fair να τις σχολιάσει, απάντησε: “Η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη που ακούω γι’ αυτό. Δεν έχω δώσει καμία σημασία μέχρι τώρα σε όλα αυτά. Ο κόσμος επιτρέπεται να πάει να δει δύο ταινίες σε ένα Σαββατοκύριακο. Το ‘Oppenheimer” είναι μια από αυτές!”

Oταν ρωτήθηκε εάν οι τέσσερις κόρες του τείνουν περισσότερο να δουν τη “Barbie”, ο Ντέιμον απάντησε πως “θα πρέπει να τις ρωτήσω. Αν είναι έτσι, θα δουν δύο ταινίες εκείνο το σαββατοκύριακο.”

Τέλος πρόσθεσε ότι ο Νόλαν ανακατασκεύασε την πόλη του Manhattan Project στο Λος Αλαμος, στο Νέο Μεξικό, προσέχοντας πολύ κάθε λεπτομέρεια. «Μπορούσατε να δείτε στον ορίζοντα τον πραγματικό χώρο δοκιμών και πού ήταν η αρχική πόλη. Η Ρουθ ντε Γιονγκ, η σχεδιάστρια παραγωγής μας, βασικά ανοικοδόμησε την πόλη κι έτσι είχαμε μια πλήρως ενεργή πόλη για να δουλέψουμε.”

Ο Ντέιμον πρωταγωνιστεί στο “Oppenheimer” ως Στρατηγός Λέσλι Γκρόουβς, ο διευθυντής του Manhattan Project που όρισε τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (Κίλιαν Μέρφι) υπεύθυνο για την ανάπτυξη της ατομικής βόμβας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι “Oppenheimer” θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Αυγούστου, ενώ η ταινία “Barbie” στις 20 Ιουλίου.


Διαβάστε επίσης: Τo “Oppenheimer” θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Share.

Comments are closed.