Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έκανε μια από τις πιο σκληρές ασκήσεις που έχουμε δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λένε ότι το σώμα αρχίζει να γερνάει και να παραμορφώνεται όταν ένας άντρας πατήσει τα 40. Είναι μια φυσική διαδικασία που πολλοί υποκύπτουν, καθώς θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να τα βάλει κανείς με την Μητέρα Φύση. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ωστόσο, δεν υπέκυψε και μας απέδειξε ότι με τη σωστή πειθαρχία, μπορείτε να κρατήσετε το σώμα σας σε κορυφαία φυσική κατάσταση, ακόμα και όταν ο χρόνος είναι εναντίον σας.

Ο 49χρονος ηθοποιός, ο οποίος λατρεύει την γυμναστική και διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες, χθες ανέβασε στον λογαριασμό στον Instagram ένα βίντεο με μια από τις πιο σκληρές προπονήσεις που έχουμε δει. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Γουόλμπεργκ κάνει κάμψεις την ώρα που τα πόδια του είναι αγκιστρωμένα σε ιμάντες TRX, στηρίζοντας το βάρος του μόνο στα χέρια του.

 

View this post on Instagram

 

Superman finishers 🔥🔥🔥

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Στο τέλος του βίντεο, το οποίο φέρει την λεζάντα “superman finishers” και έχει προβληθεί σχεδόν 500.000 φορές, ο ηθοποιός αναφέρει ότι έκανε την συγκεκριμένη άσκηση με πονεμένη πλάτη, δείχνοντας ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουόλμπεργκ μας εκπλήσσει με την άριστη φυσική του κατάσταση, καθώς τον Ιούλιο ανέβασε ένα βίνετο που κάνει κάμψεις πάνω σε ένα μηχάνημα power-plate και ισορροπεί το ένα του πόδι σε μια μπάλα γυμναστικής, υπό την καθοδήγηση της προπονητριας του F45, Shannon Helm.

 

View this post on Instagram

 

Best results, best gains using @bstrongtraining and @powerplateusa 🔥🔥🔥 @municipal

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

Αν θέλετε να δείτε και άλλα εκπληκτικά βίντεο με ασκήσεις του Μαρκ Γουόλμπεργκ, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τον ακολουθήσετε. Και που ξέρετε; Μπορεί να σας επηρεάσει και να σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ!


Διαβάστε επίσης: Ένας τύπος έζησε σαν τον Μαρκ Γουόλμπεργκ για 24 ώρες και τα ‘παιξε! – Βίντεο

Share.

Comments are closed.