Ο Μάικλ Τζ. Φοξ μίλησε για τον “εφιάλτη” που πέρασε χάρη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος Καναδός ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ, προσφατα αποκάλυψε πως η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Επιστροφή στο Μέλλον” μετατράπηκε σε “εφιάλτη” χάρη στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο “The Tonight Show” με οικοδεσπότη τον Τζίμι Φάλον, ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός με τον ρόλο του Μάρτι Μακ Φλάι στην ταινία “Επιστροφή στο Μέλλον”, είπε πως τον είχαν ειδοποιήσει ότι η Βασιλική Οικογένεια θα παρευρεθεί στην πρώτη προβολή της ταινίας, αλλά σοκαρίστηκε όταν είδε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας καθόταν ακριβώς δίπλα του.

Είπε: “Κάθισε δίπλα μου, τα φώτα έσβησαν και η ταινία ξεκίνησε. Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι με ένα ψεύτικο χασμουρητό και ένα άπλωμα χεριού θα μπορούσα να είμαι σε ραντεβού μαζί της, κάτι που είναι ξεκαρδιστικό.”

Αυτό ωστόσο που για τον ίδιο ξεκίνησε όμορφα, γρήγορα μετατράπηκε σε “εφιάλτη”. “Η ταινία ξεκίνησε και έπρεπε να κατουρήσω”, είπε. “Έτσι, για το υπόλοιπο της ταινίας, κάθομουν εκεί και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να της απευθύνω τον λόγο και δεν μπορούσα να απομακρυνθώ από αυτήν, καθώς δεν ήταν σωστό να της γυρίσω την πλάτη.”

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Ένιωθα μόνο αγωνία. Αυτό που θα μπορούσε να ήταν η σπουδαιότερη νύχτα της ζωής μου, ήταν ένας εφιάλτης. Ένας εφιάλτης όπου έπρεπε να κρατιέμαι για να μην κατουρηθώ.”

Όταν ρωτήθηκε από τον Τζίμι Φάλον αν η πριγκίπισσα φαινόταν να απολαμβάνει την ταινία, ο Φοξ απάντησε: “Φαινόταν να γελάει μερικές φορές. Δεν είχε πολύ ενέργεια.”

“Ήταν υπέροχη, πολύ γλυκιά”, πρόσθεσε.


Διαβάστε επίσης: Νταϊάνα: 10 πράγματα που δεν ξέρατε για την “πριγκίπισσα του λαού”

Share.

Comments are closed.