Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ευπρόσδεκτος στην 3η σεζόν του “Squid Game”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Hwang Dong-Hyuk – ο εγκέφαλος πίσω από την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά, “Squid Game” – αποκάλυψε ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανιστεί σε μελλοντικές σεζόν της σειράς.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Netflix στη Σεούλ, ο Hwang επιβεβαίωσε αρχικά ότι η επερχόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς δεν θα περιλαμβάνει σημαντικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. “Αυτό δεν είναι στο πλάνο και αν αλλάξει και αν αλλάξει το σκηνικό, ίσως στην τρίτη σεζόν – αλλά η δεύτερη σεζόν, εξακολουθεί να διαδραματίζεται στην Κορέα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του ‘Squid Game’, οπότε ίσως αν ο χρόνος ή οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, μπορούμε να του ζητήσουμε να συμμετάσχει στα παιχνίδια”, δήλωσε.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Ντι Κάπριο αποφασίσει να εμφανιστεί στο “Squid Game”,αυτό δεν θα συμβεί τουλάχιστον μέχρι την 3η σεζόν…

Ο δημιουργός επιβεβαίωσε επίσης ότι η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει την παραγωγή το 2023 και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024, προσθέτοντας ότι έχουν επιβεβαιώσει τη λίστα των παιχνιδιών για τη δεύτερη σεζόν και μπορούν να περιμένουν βελτιώσεις στον προϋπολογισμό της παραγωγής.

Να σημειώσουμε ότι το “Squid Game” συγκέντρωσε 14 υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και κέρδισε έξι, μεταξύ των οποίων βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας σε δραματική τηλεοπτική σειρά και βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε δραματική τηλεοπτική σειρά.


Διαβάστε επίσης: Η συμβουλή καριέρας που έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιμοτέ Σαλαμέ

Share.

Comments are closed.