Ο Έλον Μασκ τελικά κράτησε ένα σπίτι 37,5 εκατ. δολαρίων στην Γη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρόλο που ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, πούλησε σχεδόν όλα τα ακίνητα (αξίας 100 εκατ. δολαρίων) που είχε στην κατοχή σε μια προσπάθεια να “απαγκιστρωθεί” από τον υλικό κόσμο, φαίνεται πως υπάρχει ένα ακίνητο που δεν μπορεί να αποχωριστεί.

Μιλάμε για ένα αρχοντικό 1.486 τετραγωνικών μέτρων στην Bay Area του Σαν Φρανσίσκο, το οποίο είχε βάλει προς πώληση για 37,5 εκατ. δολάρια τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν το τελευταίο ακίνητο που είχε στην κατοχή του και μάλιστα το είχε χαρακτηρίσει ως ένα “ξεχωριστό μέρος” που ταιριάζει σε μια μεγάλη οικογένεια, σε μία ανάρτηση του στο Twitter.

Realtor.com

Το ακίνητο ωστόσο των 6 υπνοδωματίων και των 10 μπάνιων είναι πλέον εκτός αγοράς, μια κίνηση που έγινε περίπου μια εβδομάδα πριν την επιτυχημένη εκτόξευση της αποστολής Inspiration4 – την πρώτη αποστολή σε τροχιά στον κόσμο με πλήρωμα που αποτελείται εξολοκλήρου από ιδιώτες/ «ερασιτέχνες» αστροναύτες, πλήρως εμπορικού χαρακτήρα.

Realtor.com

Το αρχοντικό του 1916, το οποίο ο Μασκ απόκτησε το 2017 για 23,4 εκατ. δολάρια, περιλαμβάνει επίσης αίθουσα χορού, αίθουσα δεξιώσεων, βιβλιοθήκη με τζάκι, επαγγελματική κουζίνα και γκαράζ για 10 αυτοκίνητα. Βρίσκεται τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο 190 στρεμμάτων με πισίνα, μια ειδική λίμνη, μονοπάτια πεζοπορίας και φαράγγια.

Realtor.com

Το ακίνητο, το οποίο πουλούσε ο ίδιος ο Μασκ χωρίς της διαμεσολάβηση μεσιτών, είναι και πάλι στην κατοχή του, και σύμφωνα με τον ίδιο χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε ότι τον Ιούλιο, ο μεγιστάνας και ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη με καθαρή αξία περίπου 193 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε πως ζει σε ένα ακίνητο αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, το οποίο νοικιάζει από τη SpaceX.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του ακινήτου παρακάτω:

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com

Realtor.com


Διαβαστε επίσης: Ο Έλον Μασκ ζει σε ένα ενοικιαζόμενο σπιτάκι συνολικής αξίας 50.000 δολαρίων!

Share.

Comments are closed.