Ο Έλον Μασκ ζει σε ένα ενοικιαζόμενο σπιτάκι συνολικής αξίας 50.000 δολαρίων!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πριν λίγες εβδομάδες ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι πουλάει για 37,5 εκατ. δολάρια και το τελευταίο ακίνητο που έχει στην κατοχή του, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα “ξεχωριστό μέρος” που ταιριάζει σε μια μεγάλη οικογένεια.

Αυτό ωστόσο που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη με καθαρή αξία περίπου 185 δισεκατομμύρια δολάρια, δήλωσε πως πλέον ζει σε ένα ακίνητο αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων στην Μπόκα Τσίκα του Τέξας, το οποίο νοικιάζει από τη SpaceX.

Ο ίδιος μάλιστα την Πέμπτη έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατοικία που ζει, απαντώντας σε ένα tweet που έδειχνε ένα προκατασκευασμένο σπίτι από την Boxabl. “Ζω σε σπίτι 50.000 δολαρίων, αλλά όχι σε αυτό το συγκεκριμένο.”

Να σημειώσουμε ότι η Teslarati, μια εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης που παρακολουθεί τις ειδήσεις της Tesla, ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι πρόκειται για ένα προκατασκευασμένο σπίτι περίπου 37 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο κατασκευάστηκε από την startup εταιρεία Boxabl, και περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εναν ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως υπνοδωμάτιο και living-room, και ένα μπάνιο με ντους.

Όσον αφορά την Boxabl, είναι μια εταιρεία με έδρα το Λας Βέγκας που στοχεύει στη μαζική παραγωγή κατοικιών χαμηλού κόστους. Δημιουργεί σπίτια που παραδίδονται σε κουτί και στήνονται σε μια μέρα.

Όπως φαίνεται ο Μασκ κράτησε την υπόσχεση του και να μην έχει κανένα ακίνητο στο όνομα του, καθώς όπως είχε πει, ήθελε να “απαγκιστρωθεί” από τον υλικό κόσμο.


Διαβάστε επίσης: Ο Έλον Μασκ πουλάει και το τελευταίο σπίτι που του ανήκει για 37,5 εκατ. δολάρια

Share.

Comments are closed.