Ο Κρίστοφερ Νόλαν έπλεξε το εγκώμιο του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: “Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κρίστοφερ Νόλαν εμφανίστηκε στο “The Late Show” με παρουσιαστή τον Στίβεν Κόλμπερτ και επαίνεσε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, με τον οποίο συνεργάστηκε στο ιστορικό έπος “Oppenheimer”.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ντάουνι Τζούνιορ λόγω της “γενναιοδωρίας” και του “χαρίσματός” του. Αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο του ηθοποιού ως Iron Man, λέγοντας πως ήταν μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για κάστινγκ που έχουν ληφθεί στην ιστορία του κινηματογράφου, και πρόσθεσε πως ο χαρακτήρας του στάθηκε η αφορμή να γεννηθεί το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο δημιουργός του “Oppenheimer” είπε πως αυτό που ψάχνει στους συνεργάτες του είναι ένας είδος συναισθηματικής σύνδεσης, κάτι που είχε με τον Ντάουνι Τζούνιορ. “Αναζητάς κάποιου είδους γενναιοδωρία. Έχει αυτή την απίστευτη γενναιοδωρία πνεύματος. Εννοώ ότι όταν βρίσκεται σε μια σκηνή με άλλους ανθρώπους, φροντίζει να βγάλουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό. Τους βοηθά να ξεκαθαρίσουν αυτές τις συναισθηματικές συνδέσεις”.

“Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Πάντα το έβλεπα αυτό στη δουλειά του”, πρόσθεσε ο Νόλαν.

Ο Ντάουνι από την μεριά του, ο οποίος είναι υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο “Oppenheimer”, έψαχνε την ευκαιρία να του δοθεί ένας τέτοιος ρόλος, και μάλιστα είχε παραδεχτεί στους The New York Times το περασμένο καλοκαίρι ότι ανησυχούσε αν η καριέρα του είχε επισκιαστεί επειδή υποδυόταν τον Iron Man για 11 χρόνια στο MCU.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: Ντένζελ Ουάσινγκτον και Σπάικ Λι πρόκειται να συνεργαστούν στο ριμέικ του Ακίρα Κουροσάβα

Share.

Comments are closed.