Ο κορονοϊός “χτύπησε” και τους Peaky Blinders

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αναμενόμενη 6η σεζόν των “Peaky Blinders” αναμένεται να καθυστερήσει μετά την αναστολή των γυρισμάτων λόγω κορονοϊού, ανέφεραν οι παραγωγοί.

“Υπό το φως της εξάπλωσης του Covid-19, οι εταιρείες παραγωγής – Caryn Mandabach Productions και Tiger Aspect Productions – της 6ης σεζόν των Peaky Blinders ανέβαλαν τα γυρίσματα, με την πλήρη υποστήριξη του BBC (στο οποίο προβάλλεται η σειρά)”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του BBC, σύμφωνα με τον Guardian.

“Θα εξετάσουμε όλες τις παραγωγές κατά περίπτωση και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα τελευταία νέα και τις συμβουλές από το Υπουργείο Εξωτερικών, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.”

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο καιρό θα διαρκέσει η αναστολή των γυρισμάτων και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην σειρά, καθώς έξαρση του ιού στον Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να υπάρξει στις αρχές Μαΐου (ή και πολύ νωρίτερα αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα), ωστόσο σίγουρα θα καθυστερήσει μερικούς μήνες η μετάδοση της νέας σεζόν από το BBC.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί ήταν οι πραγματικοί Peaky Blinders

Η 6η σεζόν της σειράς δεν είχε κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Φυσικά οι “Peaky Blinders” δεν είναι οι μόνοι που “χτυπήθηκαν” από τον κορονοϊό, καθώς είδαμε και άλλες αναβολές, όπως στην πρεμιέρα της 25ης ταινίας James Bond “No Time To Die” και στο “A Quiet Place Part II”.

Κακά νέα λοιπόν για όσους περίμεναν να δουν τι πρόκειται να γίνει με την οικογένεια Shelby, ωστόσο υπάρχουν και άλλες σειρές που μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι να υπάρξει κάποια κανονικότητα.

Διαβάστε επίσης: 7 σειρές που αξίζει να δείτε αν λατρέψατε το “Peaky Blinders”

Share.

Comments are closed.