Ο Κιάνου Ριβς λέει μόλις 380 λέξεις στην νέα ταινία “John Wick”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο John Wick ήταν πάντα ο ισχυρός και σιωπηλός τύπος, αλλά στο νέο κεφάλαιο του franchise με τίτλο “John Wick: Chapter 4” που έκανε πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, λέει μόνο 380 λέξεις!

Σύμφωνα με ανάλυση της Wall Street Journal, ο ομώνυμος δολοφόνος του Κιάνου Ριβς λέει μόνο 380 λέξεις στο τέταρτο μέρος του franchise θρίλερ δράσης, διάρκειας 169 λεπτών. Σχεδόν το ένα τρίτο των διαλόγων του Ριβς στο σίκουελ αποτελείται από μία μόνο λέξη.

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal: “Στην πρώτη ταινία, που έχει διάρκεια 101 λεπτά, ο Ριβς είπε συνολικά 484 λέξεις. Με διάρκεια προβολής 169 λεπτά, η τέταρτη ταινία διαρκεί τρεις ώρες, αλλά περιλαμβάνει μόλις 380 λέξεις από τον Wick. Περίπου το 10% από αυτές εμφανίζεται στο τρέιλερ της ταινίας, γεγονός που κάνει τον ήρωα να φαίνεται σχεδόν ομιλητικός. Ο Wick λέει περισσότερα σε αυτό το κλιπ των 2,5 λεπτών από ό,τι στα πρώτα 25 λεπτά της ίδιας της ταινίας.”

Ο σεναριογράφος του “John Wick: Chapter 4”, Μάικλ Φιντς, είπε στην WSJ ότι είναι εκπληκτικό το πόσο λίγο θέλει ο Ριβς να μιλήσει στις ταινίες “John Wick”.

“Όταν δουλεύεις μαζί του, είναι σοκ να βλέπεις πόσο αφοσιωμένος είναι στο να μην μιλάει”, είπε ο συγγραφέας.

Ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι εξήγησε πως ο Wick έχει πολύ λίγες ατάκες επειδή ο Κιάνου Ριβς “αφαίρεσε περίπου τους μισούς διαλόγους που είχαν γραφτεί για τον χαρακτήρα του στο αρχικό σενάριο.”

Η ταινία, που έχει λάβει θετικές κριτικές και βαθμολογία 95% στο Rotten Tomatoes, έκανε το καλύτερο άνοιγμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες του franchise αυτό το Σαββατοκύριακο, με εισπράξεις 73,5 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και 137,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.


Διαβάστε επίσης: Η Lionsgate δεν είναι ακόμα έτοιμη να πει “αντίο” στον John Wick

Share.

Comments are closed.