Ο Κέβιν Σπέισι λέει ότι χρωστάει “πολλά εκατομμύρια” σε δικηγόρους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κέβιν Σπέισι έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, και με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι το σπίτι του στην Βαλτιμόρη έχει κατασχεθεί και πως χρωστάει πολλά εκατομμύρια δολάρια για νομικές συμβουλές από τις δίκες του για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Πιρς Μόργκαν ρώτησε ευθέως τον ηθοποιό πού μένει, με τον ίδιο να απαντά πως δεν έχει πλέον μία μόνιμη κατοικία και δεν του έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου χρήματα.

“Είναι αστείο που κάνεις αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή την εβδομάδα το σπίτι μου πωλείται σε δημοπρασία, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη Βαλτιμόρη και να βάλω τα πράγματά μου στην αποθήκη”, είπε ο Σπέισι. “Οπότε η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ότι δεν είμαι σίγουρος πού θα ζήσω τώρα. Αλλά βρίσκομαι στη Βαλτιμόρη από τότε που ξεκινήσαμε να γυρίζουμε εκεί το ‘House of Cards’. Μετακόμισα εκεί το 2012. Αυτό το [σπίτι] είναι το σπίτι μου από το 2016. Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω”.

Όταν ρωτήθηκε πόσα χρήματα έχει σήμερα, ο Σπέισι είπε ότι δεν έχει “καθόλου”, προσθέτοντας: “Έχετε κάποια αίσθηση των αμοιβών σε δικηγόρους. Χρωστάω πολλά ακόμα… Ναι [έχω χρέος]. Είναι σημαντικό ποσό. Πολλά εκατομμύρια. Το ίδιο το σπίτι αξίζει πολλά εκατομμύρια”.

Δεδομένου ότι οι ισχυρισμοί για υποτιθέμενες σεξουαλικές επιθέσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Σπέισι προέκυψαν για πρώτη φορά στον απόηχο του κινήματος #MeToo το 2017, έχουν ασκηθεί πολλές αγωγές εναντίον του δύο φορές νικητή των Όσκαρ. Το 2022, ένα δικαστήριο στη Νέα Υόρκη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν κακοποίησε τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Τον επόμενο χρόνο, ένα δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου έκρινε τον Σπέισι αθώο για εννέα κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από τέσσερις καταγγέλλοντες. Αρκετές άλλες κατηγορίες και αγωγές έχουν αποσυρθεί. Ο Σπέισι έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Ένα ντοκιμαντέρ δύο μερών με τίτλο “Spacey Unmasked” προβλήθηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο και περιλαμβάνει μαρτυρίες που δεν έχουν ακουστεί στο παρελθόν σχετικά με την παραβατική συμπεριφορά του Σπέισι. Ο ηθοποιός μίλησε για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, λέγοντας πως έχει “ανώνυμους και μη συγκεκριμένους” ισχυρισμούς και το χαρακτήρισε “μονόπλευρο”, μια “απελπισμένη προσπάθεια για τηλεθέαση”.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης: Κέβιν Σπέισι: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού

Share.

Comments are closed.