Ο Κάνιε Γουέστ “περπάτησε στο νερό” κατά την διάρκεια κυριακάτικης λειτουργίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο διάσημος ράπερ, επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας (και τώρα ιεροκήρυκας) Κάνιε Γουέστ, στην γνωστή κυριακάτικη λειτουργία του, η οποία ονομάζεται Sunday Service και έχει λάβει χώρα σε πολλές πόλεις της Αμερικής, ξεκίνησε να αναπαριστά την ιστορία της Βίβλου, όπου ο Ιησούς περπατά πάνω στο νερό και δίνει την άδεια στον μαθητή του Πέτρο να κάνει το ίδιο.

Η λειτουργία έλαβε χώρα σε μια λίμνη στην Ατλάντα και ξεκίνησε με ένα κύρηγμα από τον πάστορα Τζόελ Όστιν. Μετά το κύρηγμα, ο Κάνιε μαζί με την 7χρονη κόρη του, Νορθ, τον 4 ετών γιο του, Σεντ και ολόκληρη τη χορωδία πραγματοποίησαν μια αναπαράσταση της ιστορίας της Καινής Διαθήκης.

 

View this post on Instagram

 

@caiden817 Walking in the Water with The West Family #SundayServiceATL #AllTheDrip

A post shared by Consequence (@constv) on

Όλοι τους φορούσαν γκρι ρούχα και περπάτησαν στα ρηχά νερά της λίμνης, η οποία ήταν περιστοιχισμένη από περιστέρια για ακόμα πιο “θεικό” αποτέλεσμα. Η χορωδία συγκεντρώθηκε στη μέση της λίμνης για να ερμηνεύσει γκόσπελ τραγούδια, μεταξύ άλλων το “Ultralight Beam” του Κάνιε.

Στην καθιερωμένη λειτουργία του Κάνιε ήταν παρούσα και η σύζυγος του, Κιμ Καρντάσιαν, η οποια δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες και βίντεο στο Twitter, δείχνοντας την χορωδία στη μέση της λίμνης.

Διαβάστε επίσης: Δείτε γιατί τα νέα sneakers του Κάνιε Γουέστ εξόργισαν την μουσουλμανική κοινότητα

Share.

Comments are closed.