Ο Ίντρις Έλμπα δεν χρειάζεται τον James Bond – Έχει το δικό του franchise δράσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Ίντρις Έλμπα έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο επόμενος James Bond, και μάλιστα απέρριψε και ένα martini σε μία σκηνή της νέας του ταινίας “Luther: The Fallen Sun”, κλείνοντας κατά κάποιο τρόπο το μάτι σε όλους όσους ανυπομονούσαν να αναλάβει τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα Guardian αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ηθοποιός είπε πως λατρεύει το franchise του Bond και πως είναι πολύ κοντά με τους παραγωγούς, αλλά η ιδέα του να αναλάβει τον ρόλο του James Bond είναι απλά φήμες.

Όταν ρωτήθηκε αν έγιναν συζητήσεις, απάντησε πως “Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτούς, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία, δεν υπήρξε ποτέ κανένα είδος αλήθειας σε τίποτα από αυτά που ακούγονταν”. Εκτιμά τουλάχιστον την ειρωνεία ότι το όνομά του έχει συνδεθεί περισσότερο με τον James Bond από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ. “Είναι κομπλιμέντο και τιμή, αλλά δεν είναι αλήθεια”.

Το “Luther: The Fallen Sun”, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου πριν από μια παγκόσμια κυκλοφορία στο Netflix στις 10 Μαρτίου, αποδεικνύει ότι ο Έλμπα δεν χρειάζεται τον Bond, καθώς έχει το δικό του franchise δράσης.

Μιλώντας για το franchise είπε ότι ο ήρωας του, John Luther, είναι συγκρίσιμος με τους James Bond, Jason Bourne και τον Ethan Hunt του “Mission: Impossible”, καθώς είναι και αυτός ένας μοναχικός τύπος που κυνηγά το έγκλημα, αλλά είναι πιο προσγειωμένος και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Προφανώς οι εικασίες για τον επόμενο James Bond θα συνεχιστούν, αλλά το όνομα Ίντρις Έλμπα δεν θα βρίσκεται στην λίστα με τους πιθανούς υποψήφιους.


Διαβάστε επίσης: Ο Γουίλ Σμιθ βραβεύτηκε από την AAFCA για την ταινία “Emancipation”

Share.

Comments are closed.