Ο επόμενος James Bond είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχώρησε από το franchise του James Bond, ερμηνεύοντας για τελευταία φορά τον πράκτορα 007 στο “No Time to Die”, η αναζήτηση για το αντικαταστάτη του συνεχίζεται, αλλά μην περιμένετε ότι ο επόμενος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό κατάσκοπο να ανακοινωθεί σύντομα.

Τα στοιχήματα για τον επόμενο James Bond έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, σύμφωνα με την παραγωγό του franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, δεν υπάρχει κάνεις υποψήφιος μέχρι στιγμής για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ μιας και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Μπρόκολι έδωσε μια μικρή ενημέρωση όσο αφορά το franchise, κατά την διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου στο Λονδίνο, όπου αποκάλυψε πως θα περάσουν «τουλάχιστον δύο χρόνια» μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Bond και ότι η διαδικασία εύρεσης του ηθοποιού που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ δεν έχει ξεκινήσει “επειδή θα είναι μια επανεφεύρεση του Bond”.

“Κανένας δεν είναι υποψήφιος” αποκάλυψε. “Δουλεύουμε προς τα που θα οδεύσουμε μαζί του, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε έναν ηθοποιό μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία, γιατί, στην πραγματικότητα, θα είναι μια επανεφεύρεση του Bond. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια.”

Το ιδιωτικό δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Claridge’s Hotel, στο κέντρο του Λονδίνου, και το παρέθεσε ο πρόεδρος του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, Τιμ Ρίτσαρντς, προς τιμήν της Μπρόκολι και του αδερφού της Μάικλ Γ. Γουίλσον, ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς τους στον κινηματογράφο.


Διαβάστε επίσης: James Bond: Τελικά ποιος θα είναι ικανός να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ;

Share.

Comments are closed.