Ο Έλον Μασκ “τρόλαρε” πρώην Βρετανό Βουλευτή με ένα ξεκαρδιστικό tweet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Έλον Μασκ μπορεί να εργάζεται περίπου εκατό ώρες την εβδομάδα, αλλά εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για ένα ή δύο tweets.

Τα tweets του έχουν πολλές φορές μία δόση ειρωνίας, και δείχνουν έναν άνθρωπο που έχει αρκετό χιούμορ, αν λάβουμε υπόψη την απάντηση που έδωσε στον πρώην Βρετανό πολιτικό Τζορτζ Γκάλογουεϊ, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με το Κρεμλίνο.

Ο πρώην βουλευτής, του οποίου το ραδιοφωνικό πρόγραμμα The Mother of All Talk Shows μεταδόθηκε στη ρωσική κρατική υπηρεσία Sputnik τον περασμένο μήνα, είχε δηλώσει ότι θα μηνύσει το Twitter για συκοφαντική δυσφήμιση εάν αυτό καταργήσει το χαρακτηρισμό “Μέσο που συνδέεται με το ρωσικό κράτος” από τον επίσημο λογαριασμό του. Ισχυρίζεται επίσης ότι η πλατφόρμα επεξεργάστηκε παράνομα τα δεδομένα του προσθέτοντας ετικέτες και λογοκρίνοντας τον λογαριασμό του.

Ο χαρακτηρισμός αυτός δεν έχει αφαιρεθεί από τον επίσημο λογαριασμό του, και ο ίδιος πριν δύο ημέρες έκανε ένα tweet επισημαίνοντας τον Έλον Μασκ, γράφοντας πως “η ταμπέλα πάνω από αυτό το tweet είναι ψέμα”.

Ο Έλον Μασκ με την σειρά του έδωσε την δική του απάντηση σε αυτό το tweet, γράφοντας “συγγνώμη σύντροφε” στα ρωσικά.

Οι χρήστες βρήκαν την ανταπόκριση ξεκαρδιστική, με έναν να την αποκαλεί “το καλυτερο tweet που έγινε ποτέ.”


Διαβάστε επίσης: Η συλλογή ρολογιών του Έλον Μασκ δεν είναι όσο μεγάλη όσο νομίζεις!

Share.

Comments are closed.