Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως παρουσιαστής βραδινού σόου πρόκειται να κάνει ο εκκεντρικός CEO της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη, Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ αναμένεται να είναι ο παρουσιαστής του δημοφιλούς σόου “Saturday Night Live” στις 8 Μαΐου με καλεσμένη την τραγουδίστρια Miley Cyrus. Η ανακοίνωση έγινε μέσω μίας ανάρτησης του βραβευμένου με Έμμυ τηλεοπτικού σόου του NBC στο Twitter, λίγες ώρες αφότου η διαστημική κάψουλα Crew Dragon Endeavour της Space Χ προσδέθηκε ομαλά στον διεθνή διαστημικό σταθμό (ISS), όπως μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση η τηλεόραση της NASA το Σάββατο.

Υπήρξαν πολλοί απροσδόκητοι οικοδεσπότες του “Saturday Night Live” με την πάροδο των ετών, όπως ο πρώην ιδιοκτήτης των New York Yankees και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, η επιλογή του Μασκ ωστόσο είναι περίεργη, καθώς το σόου δεν είναι γνωστό για την επιλογή οικοδεσπότων από τον κόσμο της τεχνολογίας.

Ο Μασκ, ο οποίος απέφευγε τα Μέσα Ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, σχολίασε την συμμετοχή του στο SNL μέσω του Twitter, γράφοντας “Ας μάθουμε πόσο ζωντανό είναι πραγματικά το Saturday Night Live”.

Να σημειώσουμε ότι ο Μασκ έχει εμφανιστεί στο “Iron Man 2” της Marvel, σε ένα επεισόδιο του 2015 των “The Simpsons” και σε αρκετά επεισόδια του “South Park”.

Στους προηγούμενους οικοδεσπότες του “Saturday Night Live” που είδαμε φέτος συμπεριλαμβάνονται οι ηθοποιοί Daniel Kaluuya, Carey Mulligan και Regé-Jean Page, οι μουσικοί Adele και Nick Jonas και ο κωμικός Bill Burr.


Διαβάστε επίσης: Οι 8 άντρες που ανήκουν στο αποκλειστικό κλαμπ των “Centibillionaires”