Ο εκκεντρικός καναπές που έχει γίνει viral! Ίσως τον δούμε στα ΙΚΕΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος Εσθονός ράπερ, Tommy Cash (TOMM¥ €A$H), έχει συνεργαστεί με αρκετές μάρκες για την δημιουργία προϊόντων που μόνο συνηθισμένα δεν λες. Το 2021 για παράδειγμα κυκλοφόρησε με την adidas μια πολύ ιδιαίτερη εκδοχή του μοντέλου Superstar (ήταν το πιο μακρύ παπούτσι στον κόσμο), ενώ συνεργάστηκε και με τον οίκο Maison Margiela για την δημιουργία ενός ζευγαριού παπουτσιών που θύμιζαν ψωμί και ονομάστηκαν “Loaf-ers”.

Πρόσφατα ο ράπερ αποκάλυψε ακόμα μια δημιουργία του, η οποία αντικατοπτρίζει την τάση του για το υπερβολικό. Πρόκειται για έναν καναπέ με την ονομασία LOAFA, ο οποίος παίρνει επίσης έμπνευση από το ψωμί και σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Gab Bois.

Ο Cash πρότεινε τον εν λόγω καναπέ στην ΙΚΕΑ, και σύμφωνα με τον ίδιο η εταιρεία του απάντησε πως αν λάβει 10.000 σχόλια στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, θα κυκλοφορήσει τον LOAFA. Στην ανάρτηση ο ράπερ κάθεται στον εν λόγω καναπέ φορώντας τα Loaf-ers, ενώ έχει προσθέσει ακόμα μια φωτογραφία με μια παραδοσιακή ετικέτα της ΙΚΕΑ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOMM¥ €A$H (@tommycashworld)

Ο Gab Bois ανέβασε επίσης μια φωτογραφία του LOAFA στο Instagram, λέγοντας πως θυμίζει έντονα τον εμβληματικό καναπέ “Camaleonda” του Mario Bellini, ο οποίος σχεδιάστηκε από τον Ιταλό το 1970 και έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια επίπλων στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gab Bois (@gabbois)

Η IKEA δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την συνεργασία, αλλά αν η δήλωση του Cash όσον αφορά τα 10.000 σχόλια ισχύει, ενδέχεται να δούμε μια περιορισμένη σειρά από αυτούς τους καναπέδες κάποια στιγμή σύντομα.


Διαβάστε επίσης: Το ΙΚΕΑ μόλις αποκάλυψε την συνταγή για τα διάσημα κεφτεδάκια του!

Share.

Comments are closed.