Ο δημιουργός του “Squid Game” ετοιμάζει σατιρική σειρά για την επιτυχία του “Squid Game”!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο “Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, φαίνεται πως θα είναι αρκετά απασχολημένος το επόμενο διάστημα, καθώς, εκτός από την ταινία με τίτλο “Killing Old People Club” ή “K.O. Club”, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα μυθιστόρημα του Ουμπέρτο Έκο, αλλά και την δεύτερη σεζόν της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, δήλωσε πρόσφατα πως βρίσκεται στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης μιας σάτιρας σχετικά με τη δημιουργία του “Squid Game” του Netflix.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης και σεναριογράφος, δεν αποκάλυψε πολλές πληροφορίες για την νεά σειρά που θα έχει προσωρινό τίτλο “The Best Show on the Planet”, αλλά είπε ότι η σατιρική κωμωδία θα είναι μία αντανάκλαση της ξαφνικής επιτυχίας του “Squid Game” και θα βασίζεται στην προσωπική του εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Ο δημιουργός του “Squid Game” ετοιμάζει μια νέα ταινία που θα είναι σοκαριστική!

Το “Squid Game” πάντως ήταν αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2021, προσελκύοντας 111 εκατομμύρια συνδρομητές από την ημέρα της πρεμιέρας του σε όλον τον κόσμο, και κερδίζοντας αρκετά βραβεία, ανάμεσά τους 3 SAG, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα AFI. Ο Hwang καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να προετοιμαστεί για την δεύτερη σεζόν, και στοχεύει σε ένα λανσάρισμα τον Οκτώβριο του 2024. Μάλιστα, επιβεβαίωσε πρόσφατα στο Deadline ότι ο αγαπημένος των θαυμαστών Gi-hun θα επιστρέψει μαζί με τον Front Man, τον οποίο υποδύεται ο Lee Byung-hun.

“Η επιτυχία της 1ης σεζόν μου έχει ασκήσει τεράστια πίεση και βλέπω εφιάλτες σχετικά με την υποδοχή της 2ης σεζόν [από το κοινό] που δεν είναι τόσο καλή”, δήλωσε επίσης.

Διαβάστε επίσης: “Squid Game”: Μάθαμε ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν για τη 2η σεζόν της σειράς-φαινόμενο!

Share.

Comments are closed.