Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ “έπιασε” νέα δουλειά στο Netflix

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Netflix διόρισε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως νέο Chief Action Officer της εταιρείας, κάνοντας την ανακοίνωση μέσω ενός διασκεδαστικού διαφημιστικού βίντεο.

Στο διαφημιστικό βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του Netflix στο YouTube, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας βγαίνει από το δικό του στρατιωτικό άρμα M47 Patton και λέει: “Κανείς δεν αγαπάει τη δράση όσο εγώ”. “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκα τη νέα μεγάλη δουλειά ως Επικεφαλής Δράσης του Netflix”, προσθέτει, ενώ βρίσκεται στα γραφεία της πλατφόρμας συνεχούς ροής.

Δεν είναι ακριβώς σαφές ποια θα είναι η δουλειά του Σβαρτσενέγκερ ως Chie Action Officer του Netflix, ο ίδιος ωστόσο δήλωσε στο βίντεο πως εργάζεται “όλο το εικοσιτετράωρο” για να προσφέρει στο κοινό “τη μεγαλύτερη δράση στον κόσμο”.

Τώρα, όσον αφορά το βίντεο, ο σούπερ σταρ παρουσιάζει μερικές σειρές δράσης που πρόκειται να δούμε στην πλατφόρμα, όπως το Extraction 2 και την 3η σεζόν του The Witcher.

Παρουσιάζει επίσης την κατασκοπευτική ταινία “Heart of Stone”, αλλά και την σειρά “Fubar” με πρωταγωνιστή τον ίδιο, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου. Όχι όμως, το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Ρίξτε μία ματιά στο βίντεο “Nobody Hits Like Netflix” παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Share.

Comments are closed.