Netflix: 7 σέξι ταινίες που θα κάνουν πιο πικάντικες τις νύχτες σας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τo 2020 κυκλοφόρησε στο Netflix το ερωτικό δράμα “365 Μέρες”, το οποίο προκάλεσε μια θύελλα αντιδράσεων στα social media και ανέβηκε γρήγορα στην πρώτη θέση του Top 10 της πλατφόρμας στην Ελλάδα, αλλά και σε αρκετές χώρες παγκοσμίως, καθώς διέθετε ένα άκρως ερωτικό περιεχόμενο, με πολλούς μάλιστα να το χαρακτηρίζουν και σοφτ πορνό.

Το “365 Days” ωστόσο δεν είναι η μόνη ταινία με ερωτικό περιεχόμενο που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα συνεχούς ροής, καθώς υπάρχουν αρκετές ταινίες, που όπως και η προαναφερόμενη, μπορούν να κάνουν λίγο πιο πικάντικες τις βραδιές σας και να δημιουργήσουν μια ερωτική ατμόσφαιρα.

Προφανώς δεν πρόκειται για ταινίες που πρόκειται να σας διεγείρουν, αλλά ταινίες στις οποίες η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι το επίκεντρο. Αν λοιπόν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 7 ερωτικές ταινίες που είναι δαιθέσιμες στην πλατφόρμα συνεχούς ροής.

Άπιστη

Μια 35χρονη, ύστερα από 11 χρόνια γάμου, απατά τον άνδρα της με ένα νεαρό Γάλλο μποέμ. Ο σύζυγός της, όταν ανακαλύπτει την απιστία της, επισκέπτεται τον εραστή της και, τυφλωμένος από ζήλια, οδηγείται σε μια μοιραία πράξη.

365 Days

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Blanka Lipinska και αφορά ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση, η οποία πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου της Σικελίας που την απαγάγει και της δίνει περιθώριο 365 μέρες για να τον ερωτευτεί.

Η Τέχνη του Έρωτα

Η Τέχνη του Έρωτα είναι μια ταινία βασισμένη στη ζωή της Πολωνής γυναικολόγου- σεξολόγου Μιχαλίνα Βισλότσκα. Η Μιχαλίνα Βισλότσκα έδωσε αγώνα ώστε να επιτραπεί η έκδοση του βιβλίου της με τίτλο “Η Τέχνη του Έρωτα” που επρόκειτο για τον πρώτο οδηγό σεξουαλικής ζωής σε μια Κομμουνιστική χώρα.

Addicted

Η Ζόι, μία επιτυχημένη γκαλερίστα, φαίνεται πως έχει πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα. Έχει έναν αξιοζήλευτο άνδρα, δύο υπέροχα παιδιά και μία ακμάζουσα καριέρα. Όμως, πέρα από την φαινομενική αυτή τελειότητα, είναι μία γυναίκα με έντονες επιθυμίες, που, όταν γνωρίσει έναν ταλαντούχο ζωγράφο, θα βάλει όλη της τη ζωή σε κίνδυνο και θα χάσει σιγά σιγά κάθε έλεγχο, επιδιώκοντας μία μυστική ζωή και υποκύπτοντας στον πειρασμό.

Milf

Στον γαλλικό Νότο, τρεις κολλητές στα 40 τους αντιμετωπίζουν την απώλεια και τον πόνο, ενώ μπλέκουν σε παθιασμένες σχέσεις με πολύ νεότερους άντρες.

Ανανέωση

Ο Μάρτιν και η Γκάμπι γνωρίζονται μέσω μιας εφαρμογής και προσπαθούν να τα φτιάξουν. Όταν όμως η ανία εμφανιστεί στη σχέση τους, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιπεράτα, αναζητώντας μια αντισυμβατική λύση.

Closer

Ο 32χρονος Νταν, άσημος δημοσιογράφος, αν και συζεί με την 25χρονη Άλις, πρώην στριπτιζέζ, πολιορκεί ερωτικά την Άννα, μια 38χρονη φωτογράφο, η οποία είναι παντρεμένη με τον συνομήλικό της Λάρι, έναν γιατρό με macho αντιλήψεις για το γυναικείο φύλο και καθόλου αδιάφορο ως προς τα κάλλη της Άλις.


Διαβάστε επίσης: 8 ταινίες όπου οι ερωτικές σκηνές είναι αληθινές

Share.

Comments are closed.