Netflix: Οι 6 καλύτερες σειρές για να “λιώσεις” τον Ιούνιο!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλησιάζουμε στο τέλος του Μαΐου, και όπως και κάθε μήνα, το Netflix ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Έτσι, αν πρόκειται να μείνεις στην πόλη τον ερχόμενο μήνα ή απλά θέλεις να περάσεις μια χαλαρή βραδιά μόνος, με φίλους ή με το άλλο σου μισό, το πρόγραμμα που θα στριμάρει τον έκτο μήνα του έτους στην πλατφόρμα συνεχούς ροής δεν θα σε απογοητεύσει, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον.

Στο πρόγραμμα του Netflix υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές σειρές για να σας κρατήσουν παρέα τις υπέροχες βραδιές του Ιουνίου, όπως το πολυαναμενόμενο 2ο μέρος του “Λουπέν”, όπου ο Ασάν Ντιόπ γίνεται ο “Νο.1 καταζητούμενος στην Γαλλία!”, η 4η σεζόν της σειράς “Elite” και φυσικά η 2η σεζόν του “Black Summer”. Tέλος, πρεμιέρα πραγματοποιεί το “Sweet Tooth’, σε παραγωγή Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 6 σειρές που ξεχωρίσαμε, για να “λιώσεις” αυτόν τον Ιούνιο.

Sweet Tooth – Σεζόν 1 (4/6/2021)

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.

Λουπέν – Μέρος 2 (11/6/2021)

Πλέον, δεν πρόκειται για παιχνίδι. Η προσπάθεια του Ασάν να εκδικηθεί τον Ουμπέρ Πελεγκρινί έχει καταστρέψει την οικογένειά του. Χωρίς επιλογές, πρέπει να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Black Summer – Σεζόν 2 (17/6/2021)

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους.

Katla – Σεζόν 1 (17/6/2021)

Στην Ισλανδία, μετά από έναν χρόνο συνεχόμενων εκρήξεων του ηφαιστείου Κάτλα σε παγετώνα, η Γκρίμα ψάχνει ακόμα την εξαφανισμένη αδελφή της που χάθηκε την πρώτη ημέρα της έκρηξης. Καθώς οι ελπίδες της να βρει το πτώμα σβήνουν, οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αρχίζουν να δέχονται απρόσμενους επισκέπτες. Ίσως ο λιωμένος πάγος να κρύβει κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει.

Elite – Σεζόν 4 (18/6/2021)

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο.

Sex/Life – Σεζόν 1 (25/6/2021)

Το “SEX/LIFE” είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία.


Διαβάστε επίσης: Λουπέν: Ο Ασάν Ντιόπ γίνεται ο “Νο.1 καταζητούμενος στην Γαλλία”!

Share.

Comments are closed.