Μπράντλεϊ Κούπερ: “Διάσημος σκηνοθέτης χλεύασε τις υποψηφιότητες μου για Όσκαρ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατά την διάρκεια της εικοσαετούς και πλέον καριέρας του, ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχει λάβει συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ (τέσσερις Ά Ανδρικού Ρόλου, μία Διασκευασμένου Σεναρίου και τέσσερις για την παραγωγή), ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι του χώρου που πίστευαν ότι δεν τις άξιζε.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του Smartless, ενός podcast που παρουσίαζαν οι Τζέισον Μπέιτμαν, Σον Χέις και Γουίλ Αρνέτ, ο Κούπερ αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια ένας πολύ διάσημος σκηνοθέτης έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο που υποννοούσε ότι δεν έπρεπε να είχε προταθεί για Όσκαρ.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε πως το 2019, σε ένα πάρτι κατά την περίοδο πριν την απονομή των Όσκαρ, κουβέντιαζε με έναν διάσημο σκηνοθέτη και μία ηθοποιό που ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ, και τον ειρωνεύτηκε για τις επτά υποψηφιότητες πού είχε μέχρι εκείνη την στιγμή.

Σύμφωνα με τον Κούπερ ο σκηνοθέτης του είπε: “Σε τι κόσμο ζούμε όπου εσύ έχεις επτά υποψηφιότητες και εκείνη μόνο τρεις;” και συνέχισε λέγοντας: “Και εγώ ήμουν ξέρεις, γιατί είσαι τόσο μ@λ@κας;. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Άντε γα@@σου.”

© Emma McIntyre / Getty Images / Ideal Image

Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο Κούπερ χλευάστηκε για τις υποψηφιότητες που είχε λάβει για Όσκαρ. Κατά τη διάρκεια του podcast, ο ηθοποιός μίλησε επίσης για μια γυναίκα ηθοποιό, η οποία το 2012, όταν είχει κερδίσει την πρώτη του υποψηφιότητα για την ταινία “Silver Linings Playbook”, ήταν εξαιρετικά επικριτική.

“Μου είπε ‘Είδα την ταινία σου. Σου αξίζει η υποψηφιότητα’. Εγώ ήμουν σαν ‘Τι; Συγγνώμη τί; η υποψηφιότητα;”. Σαφώς, ο Κούπερ ένιωσε ότι αυτή η ηθοποιός του είπε πως ότι άξιζε μόνο την υποψηφιότητα, αλλά δεν άξιζε την νίκη.

“Τότε, 10 ή 20 λεπτά αργότερα, δεν κάνω πλάκα, την προσπέρασα πηγαίνοντας στο μπάνιο και την άκουσα να μουρμουρίζει ‘Η υποφηφιότητα’. Θυμάμαι να σκέφτομαι, ‘Τι στο διάολο είναι αυτή η πόλη; Μπορείς να φανταστείς να το λες αυτό σε καποιον;'”

Αυτή την στιγμή ο Κούπερ εργάζεται πάνω στην ταινία “Maestro”, την οποία σκηνοθετεί και συνυπογράφει, ενώ έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον ρόλο του παραγωγού. Ίσως το “Μaestro” να είναι η ταινία που θα του χαρίσει επιτέλους το πολυπόθητο αγαλματίδιο.


Διαβάστε επίσης: O Μπράντλεϊ Κούπερ έγινε αγνώριστος για την ταινία “Maestro” του Netflix

Share.

Comments are closed.