Μία συγκλονιστική κατοικία στην κοιλάδα του Καλιφορνέζικου κρασιού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο real estate εδώ και πολλά χρόνια είναι η αγορά ενός αμπελώνα στην καρδιά της πάντοτε ηλιόλουστης Καλιφόρνια.

Ένα από αυτά είναι το Zinfandel House, το οποίο συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το μοντέρνο ντιζάιν, αποτελώντας την σύγχρονη ερμηνεία ενός ρουστίκ αμπελώνα στην κοιλάδα Νάπα.

Το πανέμορφο καταφύγιο βρίσκεται στην Αγία Έλενα, μια σχετικά μικρή πόλη, έκτασης 13 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στην κοιλάδα του κρασιού της Καλιφόρνια. Η κατοικία περιβάλλεται από αμπελώνες, ελιές και αιωνόβιες βελανιδιές, οι οποίες είναι χαρακτηριστικό της περιοχής που θυμίζει αρκετά ευρωπαϊκό Νότο.

Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, η κατοικία δανείζεται στοιχεία από την ιστορία της περιοχής, διαθέτοντας πρόσοψη από δυτικό κόκκινο κέδρο και μεταλλική οροφή. Το εσωτερικό έχει επένδυση από σκούρη ξυλεία ενώ διαθέτει εκτεθειμένα δοκάρια απο ξύλο, λευκούς τοίχους, χαλύβδινα παράθυρα και λεπτομέρειες από σκυρόδεμα, τα οποία δίνουν μια πιο μοντέρνα αισθητική. Τα παράθυρα από το πάτωμα έως την οροφή επιτρέπουν την διέλευση του φυσικού φωτός στους χώρους διαβίωσης, ενώ παράλληλα προσφέρουν άπλετη θέα στο γύρω αγροτικό τοπίο.

Το εσωτερικό ανοίγει σε μια βεράντα δίπλα στην πισίνα,  έχοντας θέα σε μια σειρά από αμπελιά και στον αχυρώνα του της ιδιοκτησίας.

Δείτε φωτογραφίες του Zinfandel House παρακάτω:


fieldarchitecture.com

Share.

Comments are closed.