Μια παλιά αποθήκη μεταμορφώθηκε σε μια απίστευτη κατοικία βιομηχανικού στυλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χρώματα εκρήγνυνται από κάθε επιφάνεια σε μια από τις πλέον αγαπημένες γειτονιές-καμβάδες του Λος Άντζελες, την Arts District. Αστείρευτη δημιουργικότητα και τάσεις αναδύονται ασταμάτητα από τους τοίχους των ανακαινισμένων αποθηκών και των βιομηχανικού-στυλ loft των καλλιτεχνών. Γκαλερί, στούντιο και λάτρεις του καφέ, των κοκτέιλ και των πρωτοποριακών ιδεών συγκεντρώνονται σ’ αυτήν την άψογα φιλοτεχνημένη γειτονιά που δίνει χώρο στους νέους καλλιτέχνες και οραματιστές.

Μια από αυτές τις ανακαινισμένες αποθήκες είναι η 536 West 29th Street, η οποία είναι ότι θέλει κανείς απο έναν βιομηχανικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία/γραφείο. Εκτεθειμένοι τοίχοι από τούβλα, ψηλά ταβάνια, ρουστίκ ξύλινα δοκάρια και πρωτότυπα χαλύβδινα παράθυρα, περικλύουν αυτό το πανέμορφο ακίνητο των 595 τετραγωνικών μέτρων.

Στο εσωτερικό της η κατοικία διαθέτει πολλαπλά ευάερα επίπεδα που είναι προσβάσιμα μέσω μιας σειράς απο σκάλες. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και έναν εντυπωσιακό ενιαίο χώρο, όπου τα δάπεδα από γυαλισμένο σκυρόδεμα λούζονται με το φυσικό φως που πέφτει από τις ξύλινες οροφές των 6 μέτρων. Ο κύριος χώρος διαβίωσης περιλαμβάνει τραπεζαρία και μια χειροποίητη κουζίνα με ντουλάπια που είναι κατασκευασμένα από βαρέλια κρασιού Cabernet Sauvignon.

Στο ισόγειο υπάρχει ένα design studio το οποίο μπορεί εύκολα να επαναπροσδιοριστεί για να ικανοποιήσει μεμονωμένες ανάγκες. Αν και η ιδιοκτησία αποτελείται ήδη από 595 τετραγωνικά μέτρα, υπάρχει η δυνατότητα της προς τα άνω επέκτασης του κτίσματος, με επιπλέον 557 έως 11.115 τετραγωνικά μέτρα.


Διαβάστε επίσης: Μια πανέμορφη κατοικία που γίνεται ένα με το φυσικό τοπίο

Share.

Comments are closed.